Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis, toate trenurile au fost anulate

Adevărul Adevărul,
Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis, toate trenurile au fost anulate

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis si toate trenurile au fost anulate, miercuri seara, in conditiile in care in cursul zilei au fost inchise toate drumurile judetene si nationale din judet. continuă pe Adevărul

Drumul pe dig dintre Galati si Braila a fost inchis in urma cu o ora

Viscolul puternic care s-a abatut asupra judetului Galati a creat mari probleme drumarilor care au fost nevoiti sa inchida si Soseaua Dig.

Traficul rutier a fost inchis pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila

Traficul rutier a fost inchis, miercuri dupa-amiaza, pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse. in judetul Calarasi au fost.

CFR: Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii, 105 ...

CFR informeaza ca traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie. Potrivit situatiei centralizate pana la ora 06. 20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Iasi - Buhaiesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Faurei, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit situatiei centralizate pana la ora.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit situatiei centralizate pana la ora.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Poti consulta informatiile actualizate pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului Transporturilor.

Situatia in tara: Un tronson din A2 si 12 drumuri nationale, inchise. Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit CNADNR, la ora 09. 00 circulatia era in continuare intrerupta pe A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, si alte 12 drumuri nationale. Vezi situatia trenurilor pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului TransporturilorVezi situatia drumurilor actualizata pe pagina CNADNR.

UPDATE Situatia in tara: A2 si mai multe drumuri nationale raman inchise. Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit CNADNR, la ora 09. 05 circulatia era in continuare intrerupta pe A2 si alte 14 drumuri nationale. Vezi situatia trenurilor pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului TransporturilorVezi situatia drumurilor actualizata pe pagina CNADNR.

Traficul feroviar: 105 trenuri anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar pe 105 destinatii sunt trenuri anulate, potrivit companiei CFR.

Judetul Braila este in acest moment complet izolat de restul tarii

Judetul Braila este in acest moment complet izolat de restul tarii. La fel si municipiul, de unde nimeni nu are voie sa iasa. Toate drumurile nationale care strabat judetul au fost inchise, iar echipajele de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )