Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna; nu sunt inregistrate blocaje

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna; nu sunt inregistrate blocaje

Primarul general interimar Razvan Sava le-a cerut operatorilor de salubritate, la Comandamentul de iarna convocat marti dimineata, sa intervina pentru degajarea zapezii de pe trotuare si sa asigure caile de acces catre spitale, statii de ambulanta si alte obiective sociale de interes public, se arata intr-un comunicat al PMB. continuă pe Ziarul Bursa

Comandament de iarna la Primaria Capitalei: Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti. Nu sunt blocaje

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti, nefiind inregistrate blocaje sau alte incidente in trafic, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei. Utilajele firmelor de deszapezire au inceput, de la ora 7. 30, interventia pe arterele secundare si pentru degajarea zapezii de pe trotuare. Interventia pe bulevardele principale va fi reluata dupa ora 10. 30, atunci cand traficul rutier incepe sa se reduca in intensitate, spun reprezentantii municipalitatii.

Comandament de iarna la Primaria Capitalei: Traficul rutier in Capitala se desfasoara in conditii de iarna. Nu sunt blocaje

Luni dimineata, traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti, nefiind inregistrate blocaje, potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei Toate pasajele si podurile au fost deszapezite, iar mijloacele de transport public circula normal pe arterele Capitalei, mai spun reprezentantii institutiei. Primarul general Razvan Sava a convocat, luni, 4 ianuarie 2016, ora 7. 30, comandamentul de iarna.

Cum se desfasoara traficul rutier in Bucuresti

Traficul rutier se desfasoara, in Capitala, in conditii de iarna, precizeaza Primaria Bucuresti, intr-un comunicat. Interventia pe bulevardele principale va fi reluata dupa ora 10. 30, dupa ce utilajele au actionat si la 07.

Traficul rutier in Capitala se desfasoara in conditii de iarna

Primarul general Razvan Sava a convocat, luni, 4 ianuarie 2016, ora 7. 30, comandamentul de iarna al Municipiului Bucuresti, structura din care fac parte institutii si societati comerciale responsabile cu deszapezirea Capitalei, potrivit unui comunicat de presa al PMB.

Vremea rea inchide portul Midia. Traficul rutier in tara se desfasoara in conditii de iarna

Manevrele in portul Midia au fost suspendate duminica seara, din cauza vantului puternic, conform informatiilor furnizate de Serviciul de Politie Transporturi Maritime.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )