Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 26 de oameni: Cine sunt actionarii si cu ce se ocupa ei

Hotnews Hotnews,
 Tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 26 de oameni: Cine sunt actionarii si cu ce se ocupa ei

Clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in care au murit cel putin 26 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%. continuă pe Hotnews

Tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 27 de oameni: Cine sunt actionarii si cu ce se ocupa ei

Clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in care au murit cel putin 27 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%.

FOTOGALERIE Burete, lemn si polistiren: ingredientele dezastrului din Clubul Colectiv, unde un incendiu a ucis 27 de tineri

Tragedia din Clubul Colectiv, unde vineri seara a izbucnit un incendiu care a ucis cel putin 27 de tineri, are drept cauze indicate de mai multi martori aprinderea unor materiale inflamabile aflate pe peretii clubului. Fotografii postate anul acesta pe contul de Facebook al Clubului Colectiv arata cel putin trei tipuri de materiale extrem de inflamabile in interiorul clubului: lemn, burete si polistiren.

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.

Piedone: Clubul Colectiv functiona legal

Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune ca nu are ce sa-si reproseze si ca din punctul de vedere al primariei Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, a functionat legal.

Raed Arafat: La IGSU nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata dimineata, ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu, potrivit Mediafax.

Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat

Clubul Colectiv, unde vineri seara, in timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 27 de persoane, era autorizat sa functioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit in tragedia din Clubul Colectiv

Printre cele 27 de victime ale tragediei din Clubul Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity.

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: in cat timp a ajuns prima ambulanta la fata locului

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, sambata, la Palatul Victoria, modul in care au decurs primele masuri luate in cazul incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucuresti, care s-a soldat cu moartea a 27 de oameni si ranirea altor aproape 200, potrivit Mediafax.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Concert de Halloween cu trupa CTC, anulat la Constanta

Un concert care trebuia sa aiba loc in noaptea de Halloween la Constanta a fost anulat de organizatori, dupa tragedia din Clubul Colectiv din Bucuresti. in incendiul de vineri seara au murit 27 tineri, iar alti 146 au fost raniti.

Incendiu in Clubul Colectiv: o tanara din Deva a murit in catastrofa din Bucuresti

Maria Vulcu 24 de ani), din Deva, se afla pe lista celor 27 de oameni care au murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma incendiului din Clubul Colectiv, din Capitala. Un alt hunedorean, Radu Sienerth, fiul fostului sef de la Mina Livezeni, a ajuns in stare critica la spital, cu arsuri pe caile respiratorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )