Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tragedie in Alba. Un barbat de 30 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe camp

Adevărul Adevărul,
Tragedie in Alba. Un barbat de 30 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe camp

Un tanar in varsta de 30 de ani a decedat miercuri, 22 august, in Alba, intr-un accident rutier provocat chiar de acesta. continuă pe Adevărul

UPDATE Tragedie in Alba. Un barbat de 30 de ani, fara permis, a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe camp

Un tanar in varsta de 30 de ani a decedat miercuri, 22 august, in Alba, intr-un accident rutier provocat chiar de acesta.

Accident bizar la Galati: un barbat de 36 de ani a murit dupa ce a fost lovit, la cateva secunde, de doua masini

Incidentul dramatic s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, pe Centura orasului. Victima a incercat sa treaca strada in fuga, fara sa se asigure, pe o portiune de drum unde nu sunt treceri de pietoni, iar masinile au voie sa circule cu 70 de kilometri la ora. Barbatul lovit de cele doua masini a murit la scurt timp, la spital.

Sfarsit tragic pentru un barbat de 56 de ani. A murit strivit de tractor

O clipa de neatentie l-a costat pe viata pe barbatul de 56 de ani, acesta gasindu-si sfarsitul dupa ce tractorul s-a rasturnat peste el.

Un barbat din Valcea a murit dupa ce a cazut intr-un butoi cu prune puse la fermentat

Un barbat in varsta de 55 ani, din localitatea valceana Vaideeni, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat, potrivit informatiilor furnizate,.

Stimpex, unul dintre producatorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august: Pulverizatorul de capacitate marita este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmerie / CS-ul nu are caracter letal dect n conditii extreme - spatii

Pulverizatorul de capacitate marita PCM) este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmeria Romana, precum si de formatiuni de interventie similare din toate statele din lume si nu vindem decat celor autorizati sa foloseasca astfel de produse, a precizat pentru HotNews. ro Marcel Istrate, directorul general al Stimpex, unul dintre distribuitorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi pentru reprimarea protestului din 10 august. Acesta a spus ca produsele sunt pe baza de CS concentratie 1%), a oferit detalii despre produsele vandute Jandarmeriei si sustine ca CS-ul nu are caracter letal decat in conditii extreme: spatii inchise, precum si timpi de expunere indelungati.

Caz SOCANT in Valcea! Un barbat a murit dupa ce a cazut in butoiul cu prune

Un barbat, in varsta de 55 ani, din localitatea Vaideeni, judetul Valcea, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat. Mai mult, un tanar, in.

Caz suspect in Ploiesti! O femeie si un barbat au murit dupa ce au cazut de la etaj

O femeie si un barbat au murit miercuri in Ploiesti dupa ce au cazut in gol de la inaltime, in cazul femeii de la etajul 2, iar in cel de-al doilea de pe un bloc. in ambele cazuri se fac cercetari.

Vaslui: Un padurar a murit dupa ce a fost atacat de albine

Un padurar, in varsta de 59 de ani, a murit, luni, intr-o padure de pe raza localitatii Bunesti-Averesti, Vaslui, dupa ce a fost intepat de albine. Mai multi localnici au intervenit in ajutorul.

Un om a murit dupa ce a fost atacat cu gaze neletale, omologate si autorizate

La presiunea media, Jandarmeria a prezentat efectele folosite in tratamentul aplicat protestatarilor in 10 august, in Piata Victoriei. Nu am folosit sintagma reprimarea manifestatiei pentru ca aceasta a continuat si dupa utilizarea din belsug a mijloacelor din dotare. Sa fi spus iritarea populara ar fi fost la fel de nepotrivit, pentru ca specialistii Ministerului de Interne ne-au asigurat public ca substantele chimice intrebuintate nu sunt nicidecum iritante, asa ca enervarea generala n-a fost generata de factori fizici, ci s-a manifestat doar la nivel conotativ, la figurat. Maistrul militar Alexandru Dinica, plutonier adjutant la Serviciul Tehnic al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane, cel care a fost pedepsit cu ingrata sarcina de a gasi eufemisme, litote si diminutive care sa gratifice cat mai impaciuitor actiunile aparatului represiv, a prezentat cat s-a priceput el de bine grenadele de mana cu corp de cauciuc, lansatorul de calibru 38, pulverizatorul de sapte litri, spray-urile de mana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )