Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tragedie la Baile Herculane: un profesor universitar a murit intr-un incendiu

Adevărul Adevărul,
Tragedie la Baile Herculane: un profesor universitar a murit intr-un incendiu

Un fost profesor universitar a murit duminica seara in cabana sa din statiunea Baile Herculane, din cauza unui aparat electric de incalzit, amplasat necorespunzator. La fata locului au intervenit si pompierii de la ISU Drobeta. continuă pe Adevărul

Incendiu de proportii la Baile Herculane. Un fost profesor universitar a murit intoxicat in cabana sa

Un fost profesor universitar a murit duminica seara in cabana sa din statiunea Baile Herculane, din cauza unui aparat electric de incalzit, amplasat necorespunzator. La fata locului au intervenit si pompierii de la ISU Drobeta.

Incendiu la o gospodarie din statiunea Baile Herculane: Proprietarul a murit ars in casa

Focul a cuprins duminica seara o gospodarie din statiunea Baile Herculane, proprietarul casei decedand in casa, relateazaB1 TV. Un echipaj de la ISU Mehedinti a ajutat echipajele ISU Caras Severin.

Apa termala de la Baile Herculane o reteta pentru un produs cu o piata in crestere

Compania de cosmetice Ivatherm este singura care foloseste apa termala de la Baile Herculane in acest scop terapeutic, pentru prepararea cosmeticelor.

Apa termala de la Baile Herculane, o reteta pentru un produs cu o piata in crestere

Compania de cosmetice Ivatherm este singura care foloseste apa termala de la Baile Herculane in acest scop terapeutic, pentru prepararea cosmeticelor.

Conducatorul unui motoscuter a murit intr-un accident pe DN 1, la Romanesti

Un barbat, soferul unui motoscuter, a murit luni in Prahova, pe DN 1, in dreptul localitatii Romanesti, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie.

O femeie a murit intr-un accident produs in aceasta dimineata pe E85

Un accident de circulatie s-a produs luni dimineata, pe drumul european E85, la intrare in judetul Buzau dinspre Ialomita. O femeie a murit iar alte trei persoane au ajuns la spital, dupa impactul dintre doua autoturisme care se deplasau pe acelasi sens de mers.

Egipt: 24 de oameni au murit intr-un accident feroviar grav

Cel putin 24 de oameni au murit si alti 28 au fost raniti in urma unui accident feroviar in care a fost implicat un autocar si alte automobile, la sud de Cairo. O mare parte din victime se intorcea de la o nunta, potrivit televiziunii locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )