Libnet.ro
UNICEF

16:00

TRAGEDIE in SUA: Patru militari UCISI la centru de recrutare militara

România Liberă România Liberă,
TRAGEDIE in SUA: Patru militari UCISI la centru de recrutare militara

Cel putin o persoana a murit, joi, intr-un incident armat, intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, din statul american Tennessee. continuă pe România Liberă

SUA: Patru militari morti intr-un incident armat la un centru de recrutare militara (presa)

Cel putin o persoana a murit joi intr-un incident armat la un centru de recrutare militara din Chattanooga, in statul american Tennessee, au anuntat autoritatile, potrivit CNN. Patru militari au fost ucisi,.

Atac armat in SUA. Patru militari au fost ucisi

Patru militari au fost ucisi joi intr-un atac armat in Tennessee sudul Statelor Unite), a informat un jurnal local pe contul sau de Twitter, fara sa identifice sursele, scrie agerpres. ro. Focuri de arma au.

TRAGEDIE in SUA: Un barbat a MURIT impuscat la centru de recrutare militara

Cel putin o persoana a murit, joi, intr-un incident armat, intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, din statul american Tennessee.

SUA: Un ofiter mort intr-un incident armat intr-un centru de recrutare militara

Cel putin o persoana a murit joi intr-un incident armat intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, in statul american Tennessee, au anuntat autoritatile, potrivit CNN. Autoritatile au anuntat ca a.

Atac armat la un centru de recrutare militara din SUA

Atac armat intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, in statul american Tennessee, relateaza CNN. Avem informatii ca un agent al fortelor de ordine este cazut la pamant, a indicat Andy Berke,.

Patru militari au murit, in urma unui atac armat petrecut in apropierea unei baze militare din SUA

Un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, in apropierea unei baze a Fortelor Navale din statul american Tennessee, incidentul soldandu-se cu moartea a patru militari, informeaza NBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )