Libnet.ro
UNICEF

14:30

Patru militari au murit, in urma unui atac armat petrecut in apropierea unei baze militare din SUA

Antena3 Antena3,
Patru militari au murit, in urma unui atac armat petrecut in apropierea unei baze militare din SUA

Un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, in apropierea unei baze a Fortelor Navale din statul american Tennessee, incidentul soldandu-se cu moartea a patru militari, informeaza NBC News. continuă pe Antena3

SUA: Patru militari morti intr-un incident armat la un centru de recrutare militara (presa)

Cel putin o persoana a murit joi intr-un incident armat la un centru de recrutare militara din Chattanooga, in statul american Tennessee, au anuntat autoritatile, potrivit CNN. Patru militari au fost ucisi,.

Atac armat in SUA. Patru militari au fost ucisi

Patru militari au fost ucisi joi intr-un atac armat in Tennessee sudul Statelor Unite), a informat un jurnal local pe contul sau de Twitter, fara sa identifice sursele, scrie agerpres. ro. Focuri de arma au.

Atac armat la un centru de recrutare militara din SUA

Atac armat intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, in statul american Tennessee, relateaza CNN. Avem informatii ca un agent al fortelor de ordine este cazut la pamant, a indicat Andy Berke,.

Incendiu la uzina petrochimica LyondellBasell din sudul Frantei: Autoritatile sustin ipoteza unui atac intentionat (VIDEO)

Doua explozii au avut loc marti la rezervoarele unei uzine petrochimice din Franta. Autoritatile sustin ipoteza unui atac intentionat, scrie rt. com. Incendiul a avut loc la uzina americana LyondellBasell, din.

TRAGEDIE in SUA: Patru militari UCISI la centru de recrutare militara

Cel putin o persoana a murit, joi, intr-un incident armat, intr-un centru de recrutare militara la Chattanooga, din statul american Tennessee.

Drobeta Turnu Severin: Un barbat a murit si un copil a fost grav ranit in urma unui accident

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, iar nepotul sau, in varsta de cinci ani, pe care il transporta pe bicicleta, a fost ranit grav luni seara, dupa ce au fost loviti in plin de un autoturism care a.

Ultimul manager al Spitalului Orasenesc Negresti, inchis in 2011, a murit pe strada, chiar in fata unitatii, in urma unui stop cardio-respirator

Tragedie la Negresti, judetul Vaslui. Dupa ce Spitalul Orasenesc a fost inchis in aprilie 2011, ultimul manager al unitatii medicale a murit, luni, pe strada, , chiar in spitalului pe care l-a condus mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )