Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu acuza interventiile in forta ale institutiilor statului: Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderi?

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu acuza interventiile in forta ale institutiilor statului: Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderi?

De sase luni, in Romania, toata lumea descinde, acuza pe pagina sa de Facebook Traian Basescu, fostul sef al statului spunand ca trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute

Dupa actiune in forta a inspectorilor ANAF pe litoral zilele acestea, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca de sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Basescu subliniaza ca aceste descinderi.

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile facute de institutiile statului?

Traian Basescu a postat, sambata, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica actiunile din ultima vreme ale inspectorilor antifrauda si a procurorilor DNA si DIICOT. Fostul presedinte avertizeaza: Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura.

CSM sesizeaza iar Inspectia Judiciara, dar si CNA, in legatura cu declaratiile lui Traian Basescu referitoare la justitie

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat din nou Inspectia Judiciara, dar si Consiliul National al Audiovizualului CNA), cu privire la declaratiile referitoare la justitie facute de fostul presedinte Traian Basescu. Plenul Consiliului tocmai si-au insusit, miercuri, un alt raport al Inspectiei in legatura cu declaratii mai vechi ale fostului sef al statului.

Traian Basescu: Nu sunt dusmanul justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin liderii ei. Se prezinta o justitie imaculata eludand realitatea si incercand sa se vanda romanilor perfectiunea sistemului

Traian Basescu sustine, in contextul in care CSM il acuza de incalcarea independentei justitiei, ca militeaza in continuare pentru continuarea proceselor de consolidare a functionarii acesteia, subliniind.

Traian Basescu, atac violent la liderii justitiei

Traian Basescu sare din nou la gatul justitiei din Romania. intr-un atac fara precedent, fostul presedinte sustine ca institutiile care fac parte din sistemul de justitie au prea multa putere si acuza.

VIDEO Un fost ofiter SRI confirma ca s-a intalnit cu Traian Basescu in Herastrau si acuza faptul ca acesta era filat

Un fost ofiter al SRI Prahova, Radu Adrian, a afirmat pe pagina sa de Facebook ca s-a intalnit marti cu Traian Basescu si a acuzat ca fostul sef de stat era filat de Serviciul Roman de Informatii via Coldea.

FOTO. Traian Basescu, atac la presedintele absent

Traian Basescu, fostul presedinte al Romanie, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, nu isi sustine partidul care l-a adus la Palatul Cotroceni.

intalnire in taina intre Traian Basescu si un fost ofiter SRI, in parcul Herastrau din Capitala

Traian Basescu s-a intalnit cu un fost ofiter SRI, in parcul Herastrau din Capitala. Fostul sef al statului si amicul sau Adrian Radu au stat de vorba doar trei minute si s-au despartit destul de.

Inspectia Judiciara a fost sesizata in cazul lui Traian Basescu. CSM se plange de noile declaratii ale fostului presedinte (VIDEO)

Inspectia Judiciara a fost sesizata de CSM dupa ce fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat miercuri ca CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie, informeaza B1.

Traian Basescu, la Nasul Tv: Liderii Justitiei latra si ar trebui sa se uite in ograda lor. Se duc unii la Bruxelles si spun ca nu ii ajuta nimeni in afara ambasadelor straine. E o minciuna

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri seara, in exclusivitate la Nasul TV, ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost ridicata de mascati de pe strada pentru a fi dusa la DNA si arestata desi cu doua zile inainte fusese audiata la DNA. De ce este nevoie de asa ceva?, a comentat Traian Basescu, confirmand ca in acest moment este un nucleu de oameni care decide pe cine aresteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )