Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu, aparitie-surpriza la Congresul PMP: ii multumesc Elenei Udrea. Am decis sa revin in viata publica

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, aparitie-surpriza la Congresul PMP: ii multumesc Elenei Udrea. Am decis sa revin in viata publica

PMP isi alege astazi cel de-al doilea presedinte din istoria partidului, in persoana lui Eugen Tomac, cel care a mai condus interimar formatiunea pastorita de Traian Basescu. Fostul presedinte participa la alegerile interne care au loc astazi in partid. Fostul sef al statului i-a luat pe toti prin surprindere cand si-a facut aparitia. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, aparitie-surpriza la Congresul PMP: Trebuia sa ies sa-mi apar mandatul

PMP isi alege astazi cel de-al doilea presedinte din istoria partidului, in persoana lui Eugen Tomac, cel care a mai condus interimar formatiunea pastorita de Traian Basescu. Fostul presedinte participa la alegerile interne care au loc astazi in partid. Fostul sef al statului i-a luat pe toti prin surprindere cand si-a facut aparitia.

Traian Basescu participa la congresul PMP. Fostul presedinte: Sunteti un congres cu un numar impresionant de membri

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, duminica, la Palatul Parlamentului, unde va participa la Congresul PMP, relateaza B1 TV. Basescu a fost intampinat de jurnalisti si de membrii Partidului Miscarea.

Traian Basescu participa la congresul PMP. Fostul presedinte: Sunteti un congres cu un numar impresionant de membri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, duminica, la Palatul Parlamentului, unde va participa la Congresul PMP, relateaza B1 TV. Basescu a fost intampinat de jurnalisti si de membrii Partidului Miscarea.

Fostul presedinte Traian Basescu Basescu participa la Congresul PMP

ACTUALIZARE 11:35 Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul Traian Basescu a declarat, la congresul PMP, ca era obligatoriu sa iasa public si sa isi apere mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita, sau pe echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV. Eu stiu adevarul si cata umilinta am indurat in ultimii 10 ani pentru a face ca Romania din 2014 sa nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al functionarii institutiilor, a comentat Basescu. * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala.

Ruxandra Dragomir: Traian Basescu va veni in PMP

Presedinta Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va inscrie in PMP impreuna cu alte persoane. Pentru toti cei care ne.

VIDEO Traian Basescu, prezent la Congresul PMP: Chiar daca nu este aici, tin sa ii multumesc Elenei Udrea si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit

Fostul presedinte Traian Basescu participa duminica la Congresul Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la Palatul Parlamentului. Basescu a ajuns exact la ora inceperii congresului, 11. 00, iar participantii l-au aplaudat si i-au scandat numele timp de cateva minute. 25: Chiar daca nu este aici, tin sa-i multumesc dnei Elena Udrea si ii apreciez delicatetea gestului ei de a nu fi in sala. Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit, am convingerea ca daca va putea sa o faca, o va face, a declarat Traian Basescu la Congresul PMP.

Ion Cristoiu: Era absolut obligatoriu ca Basescu sa mearga la Congresul PMP. Este un partid pe care mizeaza (VIDEO)

Ion Cristoiu a comentat, in cadrul Stirilor B1 TV, discursul lui Traian Basescu de la Congresul PMP, apreciind ca iesirea fostului presedinte a fost o surpriza. Traian Basescu a facut o miscare.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Unele sunt barfe. E exagerat sa te consideri un canal de informatii pentru presedinte

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu, Iulian Fota, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat QMagazine, despre afirmatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public in.

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea. Eugen Tomac a fost ales presedinte

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb a venit la eveniment fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu.

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb este asteptat fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )