Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu, audiat in comisia de ancheta a alegerilor din 2009

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, audiat in comisia de ancheta a alegerilor din 2009

Traian Basescu ajunge saptamana aceasta in fata comisiei de ancheta a alegerilor parlamentare. Fostul presedinte va trebui sa dea explicatii despre noaptea de dupa scrutinul din 2009, dar i se va. continuă pe Antena3

Patimile lui Traian Basescu si condeiul lui Ion Cristoiu

De necrezut este nivelul la care a ajuns si tot mai descalificante apar josnicele tertipuri folosite in vederea indeplinirii ordinelor avand drept obiectiv salvarea si martirizarea lui Traian Basescu de care se slujeste jurnalistul Ion Cristoiu. Un condeierprost curatat cu detergent de slaba calitate dezoaiele presei comuniste caruia unii inca se mai incapataneaza sa ii spuna maestru.

Scandalul din PSD continua. Victor Ponta o aseamana pe Firea cu Traian Basescu: Tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie dadea vina pe Guvern

Victor Ponta intervine in scandalul din interiorul PSD dintre Gabriela Firea si Sorin Grindeanu. Dupa ce primarul general l-a acuzat pe premier de proasta comunicare si de atitudine negativa la adresa.

Partidul presedintelui Emmanuel Macron s-a clasat primul in turul intai al alegerilor din diaspora

Partidul La Republique en Marche! LREM) al presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, s-a clasat pe primul loc in 10 din cele 11 circumscriptii electorale pentru diaspora, unde alegerile legislative s-au desfasurat inaintea celor din tara, transmite Reuters, citat deAgerpres, dupa anuntul facut de ministerul de externe de la Paris.

Putin: Hackerii americani ar fi putut inscena piratarea alegerilor din Statele Unite

Hackerii americani ar fi putut planta dovezi false ca Rusia a intervenit in alegerile prezidentiale din S. , a spus presedintele Vladimir Putin, citat de sambata de NBC News, potrivit Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )