Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii. Angela Merkel, sustinatoare a presedintelui Traian Basescu in timpul ultimei. continuă pe Antena3

Traian Basescu, in vizita de lucru in Germania: Presedintele se va intalni cu omologul sau, Joachim Gauck

Presedintele Romaniei Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru, vineri, in Germania, ocazie cu care se va intalni si cu omologul sau, Joachim Gauck si cu Hans-Gert Pottering, fost presedinte al.

Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru in Germania, unde se va intalni cu presedintele Joachim Gauck

Presedintele Traian Basescu efectueaza vineri o vizita de lucru in Germania, informeaa Administratia Prezidentiala. Pe agenda vizitei se numara participarea la o conferinta federala de presa cu jurnalistii acreditati la Bundestag, o intalnire cu fostul presedinte al Parlamentului European Hans-Gert Pottering si o intalnire cu presedintele Germaniei Joachim Gauck.

Ponta spune ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat vineri pentru Mediafax ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu. Administratia Prezidentiala arata intr-un comunicat de presa ca presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi.

PSD: Vizita lui Traian Basescu in Germania a facut un deserviciu Romaniei

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca presedintele Traian Basescu a facut un deserviciu Romaniei si a actionat contrar principiilor diplomatice mergand intr-o vizita in Germania cand.

Presedintele Traian Basescu si omologul sau german, Joachim Gauck, au avut o intrevedere la Munchen unde au discutat despre riscurile de securitate din Republica Moldova generate de abordarile separatiste

Traian Basescu, s-a intalnit vineri, la Munchen cu presedintele Germaniei, Joachim Gauck, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectueaza. Cei doi sefi de stat au discutat despre modul in care in cele doua state a fost gestionata problematica privind condamnarea comunismului si au fost asigurate reparatiile morale pentru victimele persecutiilor totalitare, informeaza site-ul presidency. ro.

Traian Basescu la Munchen: Fac un apel la presedintele Ucrainei sa nu scoata armata in strada.

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a cerut omologului sau ucrainean, Viktor Ianukovici, sa nu scoata armata pe strazi impotriva manifestantilor, noteaza caleaeuropeana. ro. Declaratia a fost formulata in timpul unei dezbateri pe tema situatiei din Ucraina, dezbatere ce a avut loc la Conferinta pentru Securitate de la Munchen. Acest panel nu ar fi existat daca nu ar fi fost instabilitatea din Ucraina. Era previzibil ce se va intampla in tarile din Parteneriatul Estic. Probabil noi, .

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

Deutsche Welle despre vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin: Poate ca pur si simplu n-are nimeni timp de el

Intr-un moment in care presedintele si cancelarul german au alte prioritati oficiale, presedintele Romaniei, Traian Basescu, face o vizita de lucru la Berlin si Munchen. E o vizita lipsita de fastul si importanta oficiala care insotesc de obicei vizitele in strainatate ale unui presedinte de stat. Editia online a Deutsche Welle scrie vineri ca presedintele roman Traian Basescu nu are insa nici un fel de intalniri politice la Berlin. Poate ca, pur si simplu, nimeni nu are timp de el, in aceasta zi aglomerata, in care sunt la Berlin ministrul de externe american John Kerry, premierul polonez Donald Tusk si comisarul european Laszlo Andor.

UPDATE Traian Basescu: Predoiu a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de procedura penala. Nu a fost un ministru al Justitiei corect, de aceea nu-l sustin/ Predoiu: Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat joi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ca a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de Procedura Penala si ca de aceea nu-l sustine. ) cand am inteles acest lucru, mi-am dat seama ca nu a fost un ministru al Justitiei corect, a declarat Basescu. UPDATE 2 Catalin Predoiu pe Facebook: Codurile sunt bune pentru Romania. Au fost elaborate de catre procurori si judecatori. Ele trebuie amanate pentru ca Ponta a pierdut doi ani si n-a pregatit sistemul. Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec, dar art. 140 nu a fost negociat.

Traian Basescu are o sosie in Ardeal. Ce ar face clujeanul daca ar fi presedintele tarii pentru o zi: As confisca toate averile ilicite!

Presedintele statului, Traian Basescu, are la Cluj-Napoca o sosie. Este maistru la o scoala pentru elevi cu deficiente si seamana foarte bine cu presedintele la chip. Pana de ceva vreme avea si o suvita asemeni lui Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )