Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Cel care ma va inlocui, sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Cel care ma va inlocui, sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa 10 ani e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si vrea ca cel care o sa-l inlocuiasca la sefia tarii sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Va veni alt tip de presedinte, niciunul nu seamana cu mine

Presdintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Colegiul A. Xenopol, ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte, el pledand pentru un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa.

VIDEO. Basescu: Va veni alt tip de presedinte, niciunul nu seamana cu mine

Presdintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Colegiul A. Xenopol, ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte, el pledand pentru un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa.

Traian Basescu: Udrea si Tomac vor prelua stafeta de la mine. Ei sunt politicieni care au crescut langa mine

Traian Basescu: Sunt doi politicieni in acest nou partid pe care l-am creat, Partidul Miscarea Populara, care are semnul acela, marul, doamna Elena Udrea si Eugen Tomac. Cu certitudine, ei vor prelua stafeta de la mine si in dragostea pentru Republica Moldova si romanii de peste Prut si in politica interna, in consolidarea justitiei si, daca vreti, in dorinta de progress a Romaniei .

Traian Basescu, la Realitatea TV: Am cerut serviciilor secrete sa imi spuna in cateva zile al cui e filajul in cazul Bica - Udrea / E evident ca Alina Bica a fost filata, Elena Udrea a venit ca bonus

Presedintele Traian Basescu a cerut serviciilor secrete sa ii spuna in cateva zile cine a efectuat filajul in cazul Elenei Udrea si al procurorului sef al DIICOT, Alina Bica. Seful statului a precizat, la Realitatea TV, ca a discutat in ultimele zile cu sefii celor doua servicii si tema EADS cu acel free lancer care a lansat-o din Germania si tema urmaririi procurorului Bica si a doamnei Udrea. Cineva a facut acest filaj, suntem de acord amandoi ca nu e vorba de paparazzi, care ar fi exploatat pozele peste noapte . ) Daca nu e filaj romanesc, la puterea pe care o aveti, imi spuneti in cateva zile a cui e, a afirmat seful statului.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, este de parere ca, dupa alegerea unui nou presedint, sistemul odios creat de Traian Basescu va functiona in continuareFaptul ca Traian Basescu nu va ma.

Traian Basescu, absent la cumparaturi. Felix Rache a dus traditia mai departe

Traian Basescu nu si-a mai continuat ritualul de a merge la cumparaturi in ziua alegerilor, insa Felix Rache si-a permis sa duca traditia mai departe. Sper sa ma intalnesc cu Traian Basescu la.

2005, anul in care Traian Basescu pune primele caramizi in constructia regimului sau

In anul 2005, Traian Basescu pune primele caramizi in constructia regimului sau. Clasarea dosarului Mihaileanu, deschiderea anchetei Zambaccian si numirea lui Daniel Morar la DNA sunt primele semne clare despre.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )