Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu, la Congresul PPE: Proiectele energetice europene NU se pot opri la granita de ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, la Congresul PPE: Proiectele energetice europene NU se pot opri la granita de ...

Presedintele Traian Basescu a reluat, miercuri, in discursul de la Congresul PPE, teoria privind necesitatea constituirea Statelor Unite ale Europei ca solutie la provocarile cu care Europa se confrunta in plan intern si extern. In acest context, seful statului a atras atentia ca proiectele energetice europene nu se pot opri la granita de Est a Romaniei: Contributia Romaniei la constructia unei politici energetice paneuropene se bazeaza pe o pozitie clara: asa cum securitatea propriu-zisa a . continuă pe România Liberă

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

Emil Boc: Aventura Ponta - Antonescu ne-a costat amanarea aderarii la Schengen. Ar fi absurd sa nu fie prezent Traian Basescu la Congresul PPE

Liderul PDLEmil Boc a declarat miercuri la Palatul Parlamentului, in cadrul Congresului PPE, ca este absurd sa se puna in discutie suspendarea presedintelui Traian Basescu doar pentru ca este invitat la.

Basescu atrage atentia la Congresul PPE asupra situatiei romilor din UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca resursele europene disponibile pentru incluziunea sociala a romilor ar trebuie folosite in locurile unde acestia se afla si sa se renunte la impartirea in tari de origine sau de destinatie, potrivit Mediafax. Pentru abordarea cu responsabilitate a acestei problematici, apreciem ca este necesara continuarea dialogului egal intre statele membre, in format bilateral si comunitar, pentru constituirea unui angajament colectiv, .

Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare din functie a sefului statului, el precizand ca si premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, stie acest lucru, potrivit Mediafax. Intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora participarea lui Traian Basescu la Congresul PPE ar fi un motiv de suspendare din functie, Blaga a raspuns: Nu, si o stie si domnul Ponta. Aici .

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE - in afara Constitutiei, dar nu justifica o noua suspendare

Participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European PPE) de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar nu reprezinta un motiv pentru o noua suspendare, a declarat, marti,.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

LIVE TEXT Traian Basescu vorbeste la Congresul PPE: Avem nevoie de un Cod al Muncii la nivelul Uniunii Europene

Traian Basescu vorbeste de la ora 20. 15 la Congresul PPE de la Bucuresti. Urmareste LIVE TEXT declaratiile.

UPDATE Congresul PPE de la Bucuresti: Angela Merkel a avut o discutie cu Traian Basescu

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Presa internationala, despre congresul PPE de la Bucuresti: Oportunistul agresiv Ponta nu ...

Congresul Popularilor Europeni PPE) de la Bucuresti a reamintit presei straine de conflictul inversunat dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta. O disputa acerba dintre presedintele Romaniei si prim-ministru a iesit din nou la suprafata, miercuri, ridicand suspiciuni in privinta functionarii tarii in preajma alegerilor din decembrie, scrie Reuters. Basescu a participat la o intrunire a partidelor europene de centru-dreapta in cladirea Parlamentului roman, un palat .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )