Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

B1 B1,
Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o. continuă pe B1

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu va merge maine, in calitate de SUSPECT, pentru a fi audiat. Fostul presedinte risca 7 ani de inchisoare

Traian Basescu va merge miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect, in dosarul in care e acuzat de santaj si aminintare, de Gabriela Firea. Va fi prima audiere a lui Basescu, dupa.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

Seful executivului lanseaza noi atacuri la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Victor Ponta sustine ca banii din dosarul Microsoft din 2009 au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu, lucru pe.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu: Renuntarea la votul uninominal la care eu am tinut atat de mult, un mare esec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, la plecarea de la sediul PMP, cu referire la activitatea Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru revizuirea Constitutiei, ca renuntarea.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la Parchetul General

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a i se aduce oficial la la cunostinta calitatea de suspect, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Avocatul Gabrielei Firea sustine ca Traian Basescu l-a amenintat pe procurorul general

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, miercuri, la iesirea de la Parchetul General, unde fostul presedinte a fost citat pentru a da declaratii in dosarul in care senatoarea PSD il acuza de santaj, ca suspectul Traian Basescu l-a amenintat ieri pe procurorul general .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )