Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Renuntarea la votul uninominal la care eu am tinut atat de mult, un mare esec (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Renuntarea la votul uninominal la care eu am tinut atat de mult, un mare esec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, la plecarea de la sediul PMP, cu referire la activitatea Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru revizuirea Constitutiei, ca renuntarea. continuă pe B1

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu sa intervin in dosarul Nana

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat, in aceasta dimineata, ca Traian Basescu, in perioada in care era presedinte, a vrut sa intervina in ancheta terenurilor de la Nana.

Subiectiv. Traian Basescu s-a pierdut cu Firea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua.

Traian Basescu: Firea sa se hotarasca daca vrea sa fie femeia in luna a opta sau om politic

Suspectul de santaj, Traian Basescu a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua fapte de.

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu.

Traian Basescu, un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3: Stiu, traiti intr-un trust cu oameni de proasta calitate, dar e problema dumneavoastra (VIDEO)

Traian Basescu a avut, joi seara, un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3, pe care a acuzat-o ca minte dupa ce aceasta i-a reprosat ca o parte a terenului de la Nana a fost retrocedata ilegal. Fostul.

Tiberiu Nitu, precizari despre dosarul in care este cercetat Traian Basescu

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, privitor la acuzatiile aduse fostului presedinte Traian Basescu, ca nu vrea sa comenteze dosarul in care este cercetat fostul presedinte, conform B1 Tv. v.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10. 000 de euro in schimbul unor documente din care ar fi reiesit faptul ca Gabriela Firea ar fi.

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )