Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10. 000 de euro in schimbul unor documente din care ar fi reiesit faptul ca Gabriela Firea ar fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Ministerul Public: Dosarul lui Basescu, la Parchetul General intrucat fostul presedinte nu mai are functie publica

Ministerul Public spune ca la momentul inceperii urmaririi penale in cazul fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, s-a avut in vedere ca acesta nu mai.

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax.

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Subiectiv. Traian Basescu s-a pierdut cu Firea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua.

Traian Basescu va fi audiat astazi la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu urmeaza sa se prezinte astazi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj.

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu sa intervin in dosarul Nana

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat, in aceasta dimineata, ca Traian Basescu, in perioada in care era presedinte, a vrut sa intervina in ancheta terenurilor de la Nana.

Firea, reactie pentru Basescu: Fostul presedinte raspunde cu petarda banilor fostei Securitati

Senatoarea PSD Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor lui Traian Basescu care a postat pe Facebook presupuse contracte de imprumut Crescent-Media Casa Press, spunand ca, in calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, fostul presedinte raspunde cu petarda banilor fostei Securitati, potrivit Mediafax.

Traian Basescu prezinta un contract de imprumut intre Crescent si o firma a Trustului Intact: Sa ne spuna doamna Firea cand s-a rambursat imprumutul

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat pe contul sau de Facebook un contract de imprumut intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului Intact. Fostul sef al statului face apel la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )