Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu. continuă pe Antena3

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Subiectiv. Traian Basescu s-a pierdut cu Firea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu: Renuntarea la votul uninominal la care eu am tinut atat de mult, un mare esec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, la plecarea de la sediul PMP, cu referire la activitatea Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru revizuirea Constitutiei, ca renuntarea.

Tiberiu Nitu, precizari despre dosarul in care este cercetat Traian Basescu

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, privitor la acuzatiile aduse fostului presedinte Traian Basescu, ca nu vrea sa comenteze dosarul in care este cercetat fostul presedinte, conform B1 Tv. v.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax.

Dosarul in care este cercetat ginerele lui Traian Basescu, declinat catre DNA

DIICOT a declinat catre DNA dosarul Mosia Bratienilor, in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, potrivit biroului de presa al DIICOT.

Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

UPDATE - Procurorul care instrumenteaza dosarul in care Traian Basescu este suspect de amenintare si santaj a decis ca ziua urmatoarei audieri sa fie luni, 23 martie, ora 10. Informatia a fost publicata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )