Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3: Stiu, traiti intr-un trust cu oameni de proasta calitate, dar e problema dumneavoastra (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3: Stiu, traiti intr-un trust cu oameni de proasta calitate, dar e problema dumneavoastra (VIDEO)

Traian Basescu a avut, joi seara, un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3, pe care a acuzat-o ca minte dupa ce aceasta i-a reprosat ca o parte a terenului de la Nana a fost retrocedata ilegal. Fostul. continuă pe B1

FOTO. Traian Basescu, nou atac la adresa procurorului general

Traian Basescu: in ultimele saptamini de mandat am aflat ca militar in termen fiind nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei.

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce.

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce.

Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

Seful executivului lanseaza noi atacuri la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Victor Ponta sustine ca banii din dosarul Microsoft din 2009 au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu, lucru pe.

VIDEO Traian Basescu, inca un atac la adresa procurorului general Tiberiu Nitu: De ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?

Traian Basescu a lansat marti un nou atac la adresa procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, dupa ce in urma cu o zi afirmase ca acesta este suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu.

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )