Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula

B1 B1,
Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce. continuă pe B1

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce.

Traian Basescu filorus? O imensa stupiditate...

Aflu ca in ziarul polonez Gazeta Wyborcza a aparut un interviu al presedintelui Klaus Iohannis prefatat de o nota care sugereaza pretinsul filorusism al predecesorului sau. Este o prostie de dimensiuni cosmice. Habar nu am daca jurnalistul polonez s-a lasat prins intr-o capcana, daca este prost informat sau pur si simplu bate campii. Dar stiu cu precizie ca ultimul lucru din lume de care poate fi acuzat Traian Basescu ar fi filo-rusismul. As putea oferi zeci de exemple care sa probeze spusele mele, dar nu are sens sa o fac. Cei care cunosc situatia reala nu au indoieli privind optiunea categorica, ferma si irevocabila pro-NATO a lui Traian Basescu.

FOTO. Traian Basescu, nou atac la adresa procurorului general

Traian Basescu: in ultimele saptamini de mandat am aflat ca militar in termen fiind nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Sinteza zilei: Traian Basescu a confirmat ca este SUSPECT in dosarul de santaj

Traian Basescu a confirmat ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea, si sunt indicii ca miercuri va fi pus sub acuzare pentru santaj si.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )