Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, despre abuzul in serviciu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre abuzul in serviciu

Traian Basescu afirma , intr-o postare pe Facebook, ca spera ca CCR sa se pronunte in cazul abuzului in serviciu, deoarece definitia actuala este incorecta. Abuzul in. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre decizia privind abuzul in serviciu: CCR s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, a calificat, miercuri, decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) privind abuzul in serviciu drept una corecta, intrucat s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata.

Traian Basescu, despre decizia CCR: A eliminat marul discordiei. Kovesi a mintit o natiune intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,miercuri, ca decizia CCR arata ca sefa DNA Laura Kovesi a mintit o natiune intreaga pentru ca nimeni nu a pus problema dezincriminarii abuzului in.

Traian Basescu: Eu sper sa avem o definitie corecta a abuzului in serviciu, pentru a continua sa avansam in consolidarea Statului de Drept

Fostul presedinte Traian Basescu a notat miercuri pe Facebook ca spera ca dupa pronuntarea CCR, sa avem o definitie corecta a abuzului in serviciu pentru a continua consolidarea statului de drept. De.

Traian Basescu afirma ca este vanat de un procuror DNA

Traian Basescu il acuza pe procurorul anticoruptie Jean Uncheselu, care a instrumentat dosarul lui Victor Ponta, ca incearca sa obtina denunturi impotriva sa. Invitat marti seara in studioul B1 TV, fostul presedinte a cr.

Traian Basescu: Doamna Kovesi minte cu nonsalanta!

Fostul presedinte Traian Basescu a acuzat-o, duminica seara, pe Laura Codruta Kovesi ca minte in privinta abuzului in serviciul care, in opinia fostului sef al statului, este definit incorect.

Traian Basescu: Stiu pe cineva care a fost anchetat de procurorul Uncheselu si l-a intrebat daca nu are ceva sa ii spuna despre Basescu (VIDEO)

Traian Basescu face acuzatii extrem de grave la adresa unui celebru procuror de la DNA. Este vorba despre Jean Uncheselu, procurorul care a instrumentat dosarul lui Victor Ponta la DNA. Basescu acuza ca Uncheselu.

Traian Basescu, o noua interventie in dosarul fratelui sau. Acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Basescu a comentat, luni, pe Facebook decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Livia Stanciu judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei. Ieri seara, am afirmat la un post.

Cezar Preda explica alianta dintre PML si partidul lui Traian Basescu: La Ilfov nu aveai cum sa faci altfel majoritate

PNL si PMP Ilfov au semnat sambata protocolul pentru formarea majoritatii in Consiliul Judetean. Astfel partidul lui Traian Basescu face alianta cu liberalii Alina Gorghiu si Vasile Blaga pentru ca.

Traian Basescu: Livia Stanciu, numita la CCR pentru ca i-a facut doua servicii majore lui Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca numirea Liviei Stanciu ca judecator la Curtea Constitutionala este un semn de multumire din partea presedintelui Klaus Iohannis pentru doua.

Traian Basescu, atac la adresa Laurei Codruta Kovesi: Nu am vazut inca un inalt demnitar care sa minta cu atata nonsalanta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac acid la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pe care o acuza de minciuna. Eu nu am vazut inca un inalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )