Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu, despre ambasadorii in Rusia si SUA: I-am convenit cu MAE

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre ambasadorii in Rusia si SUA: I-am convenit cu MAE

Presedintele Traian Basescu a declarat, despre ambasadorii propusi de MAE pentru Washington si Moscova, Iulian Buga si, respectiv, Vasile Soare, ca Presedintia a discutat si convenit cu ministerul asumarea si trimiterea acestora la posturi inainte de declansarea procedurii. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre.

Traian Basescu despre casatoria intre homosexuali : Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om ...

Intrebat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV despre sensibilul subiect al casatoriei intre homosexuali, Traian Basescu a raspuns astfel Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om sa faca ce vrea cu viata lui, inclusiv cu aceasta, pentru ca ce facem fiecare intre peretii casei este problema noastra. A reglementa acest lucru prin Constitutie este o mare greseala. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu sunt crestin ortodox si respect perceptele .

Traian Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu va discuta, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune si restrangerea numarului de parlamentari la 300.

Traian Basescu: Am incheiat un memorandum cu Rusia privind combaterea terorismului

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a semnat un memorandum cu Rusia, privind cooperarea in lupta impotriva terorismului. De asemenea, seful statului a mai spus ca a discutat cu Nikolai.

Traian Basescu, la intalnirea cu directorului CIA: Principala tinta a Romaniei este consolidarea relatiilor cu SUA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni cu directorul CIA, John O. Brennan, pe care l-a asigurat ca principala tinta politica a Romaniei este consolidarea relatiilor cu Statele.

Traian Basescu, la intalnirea cu directorul CIA: Principala tinta a Romaniei este consolidarea relatiilor cu SUA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni cu directorul CIA, John O. Brennan, pe care l-a asigurat ca principala tinta politica a Romaniei este consolidarea relatiilor cu Statele.

Seful spionilor SUA vine in Romania sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu

Unul dintre oamenii-cheie din sistemul de aparare al Statelor Unite ajunge astazi la Bucuresti. Seful CIA, John Brennan, se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Numarul.

Directorul CIA a ajuns la Bucuresti pentru a se intalni cu Traian Basescu si cu Victor Ponta

John Brennan, care a preluat in martie 2013 conducerea puternice Agentii Centrale pentru Informatii CIA) din SUA, va fi primit la ora 14. 00 de presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. Numele lui Brennan a fost implicat in scandalul privind folosirea torturii de catre CIA in inchisorile secrete din intreaga lume, motiv pentru care a renuntat la planurile de a candida la sefia Agentiei in 2009.

Traian Basescu: Voi discuta cu Guvernul despre o campanie nationala impotriva obezitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat ca o sa discute cu Guvernul despre posibilitatea lansarii unei campanii nationale de constientizare a riscurilor obezitatii, pe care o numeste boala secolului.

Remus Cernea: Este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate tabu

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )