Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu: Voi discuta cu Guvernul despre o campanie nationala impotriva obezitatii

B1 B1,
Traian Basescu: Voi discuta cu Guvernul despre o campanie nationala impotriva obezitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat ca o sa discute cu Guvernul despre posibilitatea lansarii unei campanii nationale de constientizare a riscurilor obezitatii, pe care o numeste boala secolului. continuă pe B1

Traian Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu va discuta, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune si restrangerea numarului de parlamentari la 300.

Traian Basescu: Daca referendumul nu va fi validat de poporul roman, va fi un esec al meu si mi-l asum

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre noul referendum ce il vrea declansat, spunand ca isi va duce la bun sfarsit proiectul daca rezultatele celui din 2009 nu sunt respectate in.

Remus Cernea: Este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate tabu

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi.

Cernea: E bine ca Basescu discuta relaxat despre teme precum casatoria intre persoane de acelasi sex

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi sex, el apreciind ca asta inseamna democratia - dialogul si dezbaterea pe orice tema.

Traian Basescu: Desi Guvernul nu creste salariile si pensiile, nu inseamna ca Romania este in austeritate

Presedintele Traian Basescu a dicutat, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru Parlament unicameral. Totodata, seful statului s-a aratat in favoarea incheierii unui nou acord cu FMI si a sustinut exploatarea gazelor de sist.

Parlamentul se reuneste in sedinta comuna pentru a discuta referendumul propus de Traian Basescu

Parlamentul se reuneste marti in sedinta comuna, pe ordinea de zi aflandu-se si scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui referendum pe tema Legislativului unicameral si reducerii numarului de parlamentari la maximum 300, potrivit Agerpres. Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament, si a raspuns, in gluma: De ce? Ma suspenda?.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Parlamentul respinge referendumul propus de Traian Basescu

Parlamentul a respins marti, cu 191 de voturi impotriva, 69 de abtineri si 129 pentru, solicitarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendumpe tema Legislativului unicameral si reducerii numarului de parlamentari la maximum 300. Avizul Parlamentului este unul consultativ. Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament, si a raspuns, in gluma: De ce? Ma suspenda?.

Parlamentul dezbate maine referedumul propus de Traian Basescu.

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11. 00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut de catre liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, dupa sedinta de luni a Birourilor permanente reunite. El a mai precizat ca pana marti se vor pronunta si Comisiile juridice ale Parlamentului. Presedintele Traian Basescu a .

Parlamentul respinge referendumul propus de Traian Basescu. PSD a votat alaturi de PDL in favoarea referendumului, PNL impotriva/ Puiu Hasoti catre PSD: Avem in programul USL Parlament bicameral, e de neinteles cum ati votat pentru referendum

Parlamentul a respins marti, avizul favorabil a Comsiei Juridice privind solicitarea presedintelui Traian Basescu de organizare a unui nou referendum. PSD si PDL au votat pentru solicitarea presedintelui in timp ce PNL a votat impotriva, UDMR si PPDD s-au abtinut. Raportul Comsiei a obtinut 191 pentru, 123 impotriva si 69 de abtineri, De precizat este ca raportul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat. Avizul Parlamentului este unul consultativ.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )