Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu, despre noua taxa pe combustibil: Acesti bani sunt pentru alegeri, pentru baronii, baronetii si baronasii din teritoriu

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre noua taxa pe combustibil: Acesti bani sunt pentru alegeri, pentru baronii, baronetii si baronasii din teritoriu

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca acciza pe combustibil care ar urma sa fie introdusa de la inceputul anului viitor are drept scop nu aducerea de bani in plus la bugetul de stat, ci finantarea campaniei electorale din 2014. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre descentralizare: Romania va fi ravasita in interes electoral, e crima administrativa

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1TV, ca prin asumarea raspunderii pe Legea descentralizarii, Romania va fi ravasita, in interes national si se da o lovitura functionarii institutiilor, fiind vorba despre o crima administrativa.

Traian Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la carburanti trimit bugetul inapoi la Parlament, e posibil si sa il contest la CRR. / Banii din acciza sunt bani pentru alegeri, baronilor locali le e greu cu bani europeni, e inadmisibil. / Memora

Presedintele Traian Basescu a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca intentioneaza sa trimita imapoi Parlamentului bugetul pe 2014 si chiar sa il conteste la Curtea Constitutionala, in cazul in care Guvernul nu renunta la acciza suplimentara pentu combustibil. Traian Basescu sustine ca exista alte solutii pentru a acoperi acesti bani in buget si a acuzat Guvernul ca banii proveniti din aceata acciza ar fi bani pentru baronii locali si pentru campania electorala din 2014. Este inadmisibil sa pui o asemenea acciza intregii populatii ca sa faci rost de bani pentru baroni si baronasi, a acuzat seful statului. Traian Basescu a mai spus ca memorandumul incheiat de Guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou. Traian Basescu a mai spus despre premier ca Degeaba ai o majoritate de 72% daca nu respecti legile si Constitutia. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la combustibil trimit bugetul inapoi la Parlament, e posibil si sa il contest la CRR. / Banii din acciza sunt bani pentru alegeri, baronilor locali le e greu cu bani europeni, e inadmisibil. / Memor

Presedintele Traian Basescu a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca intentioneaza sa trimita imapoi Parlamentului bugetul pe 2014 si chiar sa il conteste la Curtea Constitutionala, in cazul in care Guvernul nu renunta la acciza suplimentara pentu combustibil. Traian Basescu sustine ca exista alte solutii pentru a acoperi acesti bani in buget si a acuzat Guvernul ca banii proveniti din aceata acciza ar fi bani pentru baronii locali si pentru campania electorala din 2014. Este inadmisibil sa pui o asemenea acciza intregii populatii ca sa faci rost de bani pentru baroni si baronasi, a acuzat seful statului. Traian Basescu a mai spus ca memorandumul incheiat de Guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului.

Cum poate frana Traian Basescu noua Constitutie

Presedintele Traian Basescu se gandeste sa profite de slabiciunile din actuala Constitutie si sa conteste pentru a doua oara legea referendumului la Curtea Constitutionala, desi legea ii permite, teoretic, o singura sesizare.

Adrian Nastase, despre situatia din USL: Se face o imensa greseala, iar Traian Basescu profita

USL se clatina si vorbeste despre prezidentiale prea devreme, iar acest lucru este o greseala de pe urma careia Traian Basescu profita. Declaratia a fost facuta de fostul premier Adrian Nastase, sambata,.

Traian Basescu: Trimit bugetul de stat inapoi daca nu se renunta la cresterea accizei la combustibili si este posibil sa-l atac la CCR

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica seara, vorbind despre declaratiile lui Ponta despre bugetul pe 2014, ca premierul a reusit sa se incurce ca un adolescent la prima intalnire. Totul.

Ponta nu vrea sa discute cu Basescu despre buget: E extrem de incoerent, a imbatranit, s-a babit

Premierul Victor Ponta sustine ca nu are ce sa discute cu presedintele Traian Basescu pe tema bugetului pentru anul viitor, pentru ca seful statului este extrem de incoerent si nu prea stie ce vrea. In plus, mai spune premierul, presedintele a.

Basescu, despre retragerea distinctiei in cazul Tokes: Astept raportul Consiliului

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1Tv, ca asteapta raportului Consiliul de Onoare la Ordinului Steaua Romaniei inainte de a decide retragerea sau nu a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes, mentionand ca nu doreste repetarea istoriei din cazul Corneliu Vadim Tudor.

Noii mosieri ai Romaniei: Traian Basescu, Mircea Basescu si Ferma 10

Presedintele Traian Basescu si fratele sau Mircea Basescu se folosesc de copiii lor ca paravan, pentru a face afaceri. Cazul a fost prezentat sambata, la emisiunea Panorama, de la Antena 3. Ambii frati Basescu.

Radu Tudor: Traian Basescu comunica din ce in ce mai des cu pamantul

Traian Basescu comunica din ce in ce mai des cu pamantul, maine, poimaine o sa vorbeasca cu plantele. Mi se pare de-o fatarnicie fara margini acest persoanaj. Daca ne luam dupa tine, Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )