Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu, dupa summitul UE: Guvernului ucrainean i se cere sa lupte impotriva extremismului

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, dupa summitul UE: Guvernului ucrainean i se cere sa lupte impotriva extremismului

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa,dupa reuniunea Consiliului European. continuă pe Adevărul

Basescu, dupa summitul UE: Daca Rusia nu inceteaza se va ajunge la un razboi economic. Asa a inceput si al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Traian Basescu a facut un scurt rezumat despre deciziile luate la reuniunea Consiliului European. Seful statului a anuntat ca UE va trece la cea de-a treia etapa de sanctiuni ca va provoca un razboi economic daca Rusia nu va inceta.

Traian Basescu: Am solicitat la summitul PPE devansarea pentru iunie a semnarii Acordului de asociere cu Republica Moldova

Presedintele roman Traian Basescu a declarat joi ca a solicitat la summitul PPE sprijin pentru ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb cu Republica Moldova sa fie devansata pana la.

Traian Basescu: Am cerut sprijinul PPE pentru a devansa semnarea Acordului de Asociere cu Moldova.

Presedintele roman Traian Basescu a declarat joi, la sosirea la Consiliul European de primavara, ca a solicitat la summitul PPE sprijin pentru ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb cu Republica Moldova sa fie devansata pana la sfarsitul lunii iunie, informeaza Agerpres. La PPE am cerut sprijin ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb sa vie devansate, sa vedem ce se va intampla in Consiliu. Adica pana in iunie, pana la sfarsitul lui iunie, a .

Traian Basescu: UE poate da astazi 1,6 mld. euro Ucrainei, cu conditia incheierii unui acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, dupa Consiliul European, ca Uniunea Europeana poate pune astazi la dispozitia Ucrainei 1,6 miliarde de euro, bani lichizi, iar ulterior, prin contributia BEI si BERD, 11,5 miliarde de euro, cu conditia.

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Basescu, dupa intalnirea cu omologul moldovean:Sustin integrarea rapida a Republicii Moldova in UE. Anexarea Crimeei este doar un episod

Presedintele Traian Basescu l-a asigurat pe omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania sustine integrarea rapida a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

Traian Basescu: Lista inaltilor demnitari vizati de sanctiunile UE a fost completata cu inca 12 nume. S-a cerut tuturor sefilor de stat si de guvern sa nu desfasoare nicio intalnire bilaterala cu Rusia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca in Consiliul European s-a luat decizia ca lista inaltilor demnitari ai Rusiei, Ucrainei si din Crimeea care vor fi supusi sanctiunilor UE sa fie completata cu inca 12 nume. La cele 21 de persoane s-au adaugat inca 12 azi noapte, sunt persoane destul de importante in Federatia Rusa. Averile si conturile si actiunilor acestor 33 de persoane vor fi blocate peste tot in UE, a declarat seful statului, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul summitului Uniunii Europene care a avut ca principala tema criza din Ucraina. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu inaintea plecarii la Consiliul European de primavara: Estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu pleaca, joi dimineata, la Bruxelles, unde va participa la Consiliul European de primavara. Seful statului a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta joi dimineata, inaintea plecarii la Bruxelles, ca Teoretic principalul obiectiv al acestui Consiliu este dedicat adoptarii liniilor directoare de coordonare economica in cadrul UE pentru a atinge obiectivele agendei UE 2020. Cu siguranta insa principalul subiect va fi legat de Ucraina. Noi estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa. Etapa a doua se refera in principal la listarea oficialilor rusi, ucraineni si crimeeni considerati principalii artizani ai anexarii Crimeei si de asemenea conturile lor pe care le au in Europa.

VIDEO Basescu, dupa intalnirea cu omologul moldovean:Sustin integrarea rapida a R. Moldova in UE

Presedintele Traian Basescu l-a asigurat pe omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania sustine integrarea rapida a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )