Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu inaintea plecarii la Consiliul European de primavara: Estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu inaintea plecarii la Consiliul European de primavara: Estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu pleaca, joi dimineata, la Bruxelles, unde va participa la Consiliul European de primavara. Seful statului a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta joi dimineata, inaintea plecarii la Bruxelles, ca Teoretic principalul obiectiv al acestui Consiliu este dedicat adoptarii liniilor directoare de coordonare economica in cadrul UE pentru a atinge obiectivele agendei UE 2020. Cu siguranta insa principalul subiect va fi legat de Ucraina. Noi estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa. Etapa a doua se refera in principal la listarea oficialilor rusi, ucraineni si crimeeni considerati principalii artizani ai anexarii Crimeei si de asemenea conturile lor pe care le au in Europa. continuă pe Hotnews

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la Guvern (FOTO)

Nou scandal intre palate. Premierul Victor Ponta reclama Parlamentului ca presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului. Guvern.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

Consiliul European de primavara: Trecerea la a treia etapa de sanctiuni aplicate Rusiei - cele economice - marul discordiei. Statele UE, departe de un consens

Tarile UE se reunesc joi la Consiliul European de primavara de la Bruxelles, insa sunt departe de un consens in ceea ce priveste sanctiunile aplicate Rusiei in urma anexarii Crimeei si pana unde ar trebui sa mearga acestea, scrie EU Observer. Practic, punctul crucial al dezbaterilor de la Bruxelles va fi reprezentat de stabilirea faptului daca semnarea de catre Vladimir Putin a anexarii Crimeei reprezinta un motiv pentru trecerea la cel de-al treilea pas al sanctiunilor aplicate Moscovei - cele economice. Chiar daca anexarea Crimeei este un pas suficient pentru declansarea sanctiunilor economice, va exista o dezbatere intre liderii europeni joi seara, dezbatere care este de asteptat sa se prelungeasca pana vineri dimineata.

Traian Basescu: Romania va sustine la Consiliul European sanctiuni economice pana la capat la adresa Rusiei / Vladimir Putin are ca proiect refacerea URSS, nu va uita de Republica Moldova in acest scenariu

Presedintele Traian Basescu a declarat, la emisiunea Adevarul Live transmisa de B1 TV, ca romanii nu trebuie sa se teama de o agresiune la adresa tarii, afirmand ca din punct de vedere militar nu se schimba nimic in Crimeea. Seful statului a declarat ca Romania va sustine, la urmatorul Consiliu European, pana la capat sanctiunile economice la adresa Rusiei. In privinta Republicii Moldova, Basescu a afirmat ca presedintele Putin are ca proiect refacerea URSS, iar in acest scenariu nu va uita de Rep. Moldova. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

UPDATE. VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European ...

UPDATE: Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, ca scrisoarea premierului Victor Ponta cu privire la agenda Consiliului European din 20 martie a fost transmisa Comisiilor de politica externa si de afaceri europene, pentru o mai buna informare a senatorilor pe acest subiect. Am fost informati de catre premierul Victor Ponta asupra agendei reuniunii Consiliului Europan care va avea loc la Bruxelles, in perioada 20-21 martie 2014. Este, in acest fel, informat Senatul.

Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va sustine o declaratie de presa, joi, la ora 09. 45, la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, iar de la ora 14. 00 va participa, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. De la ora 17. 30 ora Romaniei), Basescu va participa la Reuniunea Consiliului European cu presedintele Parlamentului .

Traian Basescu: Am cerut sprijinul PPE pentru a devansa semnarea Acordului de Asociere cu Moldova.

Presedintele roman Traian Basescu a declarat joi, la sosirea la Consiliul European de primavara, ca a solicitat la summitul PPE sprijin pentru ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb cu Republica Moldova sa fie devansata pana la sfarsitul lunii iunie, informeaza Agerpres. La PPE am cerut sprijin ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb sa vie devansate, sa vedem ce se va intampla in Consiliu. Adica pana in iunie, pana la sfarsitul lui iunie, a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )