Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu: Romania va sustine la Consiliul European sanctiuni economice pana la capat la adresa Rusiei / Vladimir Putin are ca proiect refacerea URSS, nu va uita de Republica Moldova in acest scenariu

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Romania va sustine la Consiliul European sanctiuni economice pana la capat la adresa Rusiei / Vladimir Putin are ca proiect refacerea URSS, nu va uita de Republica Moldova in acest scenariu

Presedintele Traian Basescu a declarat, la emisiunea Adevarul Live transmisa de B1 TV, ca romanii nu trebuie sa se teama de o agresiune la adresa tarii, afirmand ca din punct de vedere militar nu se schimba nimic in Crimeea. Seful statului a declarat ca Romania va sustine, la urmatorul Consiliu European, pana la capat sanctiunile economice la adresa Rusiei. In privinta Republicii Moldova, Basescu a afirmat ca presedintele Putin are ca proiect refacerea URSS, iar in acest scenariu nu va uita de Rep. Moldova. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii. continuă pe Hotnews

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la Guvern (FOTO)

Nou scandal intre palate. Premierul Victor Ponta reclama Parlamentului ca presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului. Guvern.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

Traian Basescu: Romania considera ILEGAL referendumul din Crimeea si nu recunoaste rezultatele acestuia

Presedintele Traian Basescu anunta ca Romania considera ilegal referendumul in curs de desfasurare in Crimeea si nu va recunoaste rezultatele acestuia, potrivit unui comunicat remis duminica seara de.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele acestuia

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu privire la referendumul desfasurat duminica in Crimeea, in care arata ca Romania nu va recunoaste rezultatele. Romania considera ilegal referendumul.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele lui

Romania considera ilegal referendumul din Crimeea pentru separarea de Ucraina si alipirea la Rusia si nu va recunoaste rezultatele lui, arata presedintele Traian Basescu intr-un comunicat transmis duminica de Administratia Prezidentiala. Potrivit sefului statului, un scrutin organizat sub amenintarea ocupatiei militare nu poate intruni normele unui proces democratic care sa poata fi recunoscut si legitimat de comunitatea internationala.

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

UPDATE. VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European ...

UPDATE: Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, ca scrisoarea premierului Victor Ponta cu privire la agenda Consiliului European din 20 martie a fost transmisa Comisiilor de politica externa si de afaceri europene, pentru o mai buna informare a senatorilor pe acest subiect. Am fost informati de catre premierul Victor Ponta asupra agendei reuniunii Consiliului Europan care va avea loc la Bruxelles, in perioada 20-21 martie 2014. Este, in acest fel, informat Senatul.

Basescu, la Adevarul Live: Marea intrebare este daca se vor aplica sanctiuni economice Rusiei. Romania bva sustine aceasta masura

Traian Basescu este de parere ca, in acest moment, marea intrebare este daca se va vrea politic o aplicare pana la capat a sanctiunilor impotriva Rusiei, subliniind ca Romania va sustine acest lucru la urmatorul Consiliu de la Bruxelles.

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, desi este vorba despre un program 100% de Guvern. I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat, a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )