Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar. continuă pe Adevărul

Traian Basescu este urmarit penal pentru abuz in serviciu, intr-un nou dosar

TraianBasescu este urmarit penal intr-un nou dosar, fiind acuzat de abuz in serviciu. Este vorba despre unul dintre dosarele in care se daduse NUP in 2010, un dosar care se refera la perioada in care.

Victimele lui Traian Basescu, 12 ani de suferinta. Marturia femeii care l-a infundat pe fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu contra persoanei, la cererea Parchetului General. Dosarul este format in urma plangerii Ioanei Preda impotriva fostului presedinte.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani - Antena 3

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak, potrivit stiri pe surse. ro. Parchetul General a cerut instantei confirmarea redeschiderii urmaririi.

Lovitura SOC pentru Traian Basescu: Se redeschide dosarul spalarii de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu. Basescu nu mai este.

Cristian Busoi: Traian Basescu are cel putin o vina morala in cazul fratelui sau

Traian Basescu este in continuare ocolit de anchete si audieri. Exista o hotarare a judecatorilor din Constanta care spun ca nu sunt suficiente motive pentru ca fostul presedinte sa fie intrebat cate ceva.

Traian Basescu: Ponta va ramane premier pana in 2016. il tamaiaza pe Iohannis si presedintelui ii place

Traian Basescu este de parere ca Victor Ponta va ramane premier pana in 2016. Fostul presedinte sustine ca, dupa cum evolueaza realtiile Iohannis-Ponta, acesta nu are cum sa fie inlaturat de la Palatul.

Traian Basescu, urmarit penal pentru retrocedarea unor imobile cand era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat, la sfarsitul lunii aprilie, redeschiderea urmaririi penale sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu la plangerea Ioanei Preda contra lui Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )