Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu, urmarit penal pentru retrocedarea unor imobile cand era primar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu, urmarit penal pentru retrocedarea unor imobile cand era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat, la sfarsitul lunii aprilie, redeschiderea urmaririi penale sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu la plangerea Ioanei Preda contra lui Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand. continuă pe Wall-Street Ro

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar.

Traian Basescu este urmarit penal pentru abuz in serviciu, intr-un nou dosar

TraianBasescu este urmarit penal intr-un nou dosar, fiind acuzat de abuz in serviciu. Este vorba despre unul dintre dosarele in care se daduse NUP in 2010, un dosar care se refera la perioada in care.

FOTO. Traian Basescu, mesaj dur pentru plagiatorul mincinos

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, duminca, o reactie extrem de dura la interviul pe care Victor Ponta l-a acordat, in Qatar, la postul de televiziune B1 Tv. intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat l-a numit pe premier plagiator mincinos deoarece premierul nu a spus ca acea crestere de 53% a fondurilor de absorbtie se datoreaza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc.

PiCCJ redeschide urmarirea penala intr-un dosar al lui Traian Basescu

Judecatoria Sectorului 5 a admis, la sfarsitul lunii aprilie, cererea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care Ioana Preda a depus o plangere contra fostului presedinte Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand era primar al Capitalei.

Basescu, urmarit pentru ce a retrocedat. Este o raza de speranta ca o sa avem o reforma reala a justitiei

Traian Basescu este urmarit penal pentru abuz in serviciu contra persoanei, pentru retrocedari ilegale. Parchetul Judecatoriei Sectorului 5 il cerceteaza pe fostul presedinte pentru ca, in vremea in care era.

Traian Basescu, mesaj de sustinere pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este sa castigi campionatul

Traian Basescu i-a spus Simonei Halep ca nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat.

Traian Basescu, mesaj de incurajare pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa-i transmita un mesaj de incurajare tenismenei Simona Halep, dupa ce aceasta a pierdut inca din primul tur in turneul de la Madrid. Basescu ii critica, intr-o.

Victimele lui Traian Basescu, 12 ani de suferinta. Marturia femeii care l-a infundat pe fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu contra persoanei, la cererea Parchetului General. Dosarul este format in urma plangerii Ioanei Preda impotriva fostului presedinte.

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak, potrivit stiri pe surse. ro. Parchetul General a cerut instantei confirmarea redeschiderii urmaririi.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )