Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Etichetez campania electorala ca nerelevanta fata de realitatile Romaniei

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Etichetez campania electorala ca nerelevanta fata de realitatile Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri dupa-amiaza, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui:-Maine este Ziua Constitutiei. Romanii vor. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Etichetez campania electorala ca nerelevanta fata de realitatile Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri dupa-amiaza, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui:-Maine este Ziua Constitutiei. Romanii vor.

Basescu: Campania electorala, nerelevanta fata de realitatile Romaniei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, despre campania electorala pentru parlamentare, ca a fost nerelevanta fata de realitatile Romaniei, potrivit Mediafax. Campania o etichetez nerelevanta fata de realitatile Romaniei. Partidele nu au reusit sa faca o campanie in care sa plece de la premisele reale in care se afla Romania. Romania se afla in Uniunea Europeana, a carei zona euro este in recesiune, deci cu implicatii majore asupra nivelului de crestere economica a tarii. Romania .

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USL ca l-au implicat fara voia sa, potrivit b1. ro. In desele sale iesiri, presedintele Traian Basescu a acuzat faptul ca este implicat de catre noi in campania electorala. Nu l-am implicat noi, el nu avea cum sa lipseasca din ea. Chiar daca neaga Basescu, votul de duminica va fi unul legat de el si de regimul sau, a .

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea cum sa lipseasca

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USLca l-au implicat.

Campania electorala - un concurs de mahalagism

Traian Basescu si Dan Voiculescu isi continua dialogul la distanta pe finalul campaniei electorale, pe diferite paliere diversi politicieni, mai mari sau mai mici, facand acelasi lucru.

Traian Basescu face declaratii de presa vineri, la ora 16.00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa vineri, de la ora 16. 00, in ultima zi de campanie electorala inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile.

LIVE TEXT Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie

Presedintele Traian Basescu face la aceasta ora declaratii de presa, in ultima zi de campanie electorala inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. Citeste LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie sa fie un

Partidele politice nu au reusit sa faca o campanie electorala care sa plece de la premisele reale, iar noul prim ministru ar trebui sa aiba un profil proeuropean, proatlantist, pentru ca acestea sunt interesele nationale vitale, a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu in ultima declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. Seful statului a lansat un ultim apel la guvern, la premier si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani si i-a indemnat pe romani sa voteze duminica asa cum cred ca este bine pentru tara. Citeste LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

VIDEO Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie sa f

Partidele politice nu au reusit sa faca o campanie electorala care sa plece de la premisele reale, iar noul prim ministru ar trebui sa aiba un profil proeuropean, proatlantist, pentru ca acestea sunt interesele nationale vitale, a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu in ultima declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. El a mai precizat ca noul premier trebuie sa vina dintre cei alesi in aceasta campanie, trebuie sa aiba capacitatea sa realizeze o majoritate, sa dea raspuns prin programul pe care il propune realitatilor economice, sociale si politice ale Romaniei si ca s-ar bucura ca acesta sa fie un om cu experienta in administratia centrala, sa mai fi condus un Guvern, o structura la nivel central. Seful statului a lansat un ultim apel la guvern, la premier si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani si i-a indemnat pe romani sa voteze duminica asa cum cred ca este bine pentru tara.

Ponta: Dorin Lazar Maior va organiza PROTESTE fata de Traian Basescu, nu fata de ANI si DNA.

Premierul Victor Ponta a explicat, miercuri, ca PSD nu va organiza niciun miting impotriva ANI si DNA, ci ca Dorin Lazar Maior, in calitate de presedinte al Blocului National al Revolutionarilor, va organiza un miting impotriva lui Traian Basescu. Referitor la informatiile aparute in presa despre organizarea unui miting PSD impotriva ANI si DNA, as dori sa fac urmatoarele precizari: 1. Partidul Social Democrat nu a sustinut, nu sustine si nici nu va permite manifestatii ale membrilor sai .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )