Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara, in cadrul unei interventii telefonice la o emisiunea a postului de televiziune B1TV, ca in timpul celor zece ani de mandat de sef al statului nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane. continuă pe Adevărul

Traian Basescu intr-o interventie telefonica la B1 Tv: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Presedintele Traian Basescu a intervenit telefonic, duminica seara, la emisiunea Actualitatea Romaneasca de la B1 Tv, moderata de Sorina Matei, seful statului afirmand ca in timpul celor zece ani de mandat nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane. Precizarile presedintelui au venit in contextul in care directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, a declarat in timpul emisiunii ca dupa incheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu va trebui sa raspunda pentru fapte de trafic de influenta.

Traian Basescu: Nu a existat in zece ani nicio interventie in favoarea cuiva pentru ca numai asa am reusit sa-mi fac treaba (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca in timpul celor zece ani de mandat de sef al statului nu a.

Adrian Zglobiu va afla astazi ce pedeapsa primeste pentru ca l-a scuipat pe Traian Basescu. El risca pana la doi ani de inchisoare sau amenda

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, va afla pedeapsa pentru fapta sa. Judecatoria Constanta urmeaza sa se pronunte luni in acest dosar.

Editia de Weekend: Mostenirea lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis

Catalina Porumbel a prezentat, sambata, la Editia de weekend de la Antena 3, mostenirea lui Traian Basescu, in cateva puncte, dupa zece ani de mandat la Palatul Cotroceni. Mostenirea lui Traian Basescu,.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu

Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, scrie luni pe blogul sau ca actuala majoritate parlamentara trebui sa decida saptamana aceasta suspendarea presedintelui Traian Basescu, altfel istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in deceniul rusinii, referindu-se la cei zece ani de mandat ai acestuia. Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas, afirma Voiculescu.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Sinteza zilei. Ce a facut primarul Traian Basescu dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi, prin FALS? A mai retrocedat inca 63

Ce a facut Traian Basescu, atunci cand era primar, dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi? A mai retrocedat inca 63 de locuinte, intr-o alta zi. Dezvaluirea a fost facuta luni, la emisiunea.

VIDEO Bogdan Aurescu si Csilla Hegedus au depus juramantul la Palatul Cotroceni / Traian Basescu: Va felicit in mod deosebit pentru nominalizarea de la MAE. Avem nevoie de stabilitate si seriozitate

Bogdan Aurescu si Csilla Hegedus au depus luni seara juramantul de ministri la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a premierului Victor Ponta si a seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Voiculescu ii cere lui Tariceanu sa-l suspende din nou pe Traian Basescu

Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu a postat pe blogul personal un apel catre Calin Popescu Tariceanu, ca sa reia demersurile pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.

Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Basescu

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, sugereaza ca, in timpul ramas pana la terminarea mandatului, Traian Basescu ar trebui suspendat, pentru a nu lasa impresia unei complicitati a unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )