Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sinteza zilei. Ce a facut primarul Traian Basescu dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi, prin FALS? A mai retrocedat inca 63

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Ce a facut primarul Traian Basescu dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi, prin FALS? A mai retrocedat inca 63

Ce a facut Traian Basescu, atunci cand era primar, dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi? A mai retrocedat inca 63 de locuinte, intr-o alta zi. Dezvaluirea a fost facuta luni, la emisiunea. continuă pe Antena3

Traian Basescu a retrocedat 66 de case intr-o ZI. Cine este IMPOSTORUL care a pus mana pe uriasa avere

Traian Basescu a retrocedat 66 de case intr-o singura zi. Totul s-a intamplat in 2003 pe vremea cand era primar al Capitalei. Casele au fost retrocedate unei persoane pe nume Nicolas Jordan despre care oamenii spu.

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege.

Basescu primeste o mega lovitura, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Noi dezvaluiri explozive despre mafia imobiliara coordonata de la varful statului si al Justitiei, diseara la Sinteza zilei. Ce credeti ca a facut Primarul Basescu Traian dupa ce a retrocedat 66 de case.

Sinteza zilei. Noi stenograme din Dosarul ALRO

Noi stenograme din Dosarul ALRO au fost prezentate, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ancheta in cazul ALRO a fost deschisa in 2007, pentru subminarea economiei nationale. in stenograme, apare Traian.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Sinteza Zilei: Raportul Curtii de Conturi care arata cum se faceau retrocedari pe considerente politice sau de oportunitate la ANRP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un raport al Curtii de Conturi, din 2013, care arata cum s-au facut retrocedari la ANRP pe considerente politice sau de oportunitate,.

Traian Basescu, mesaj de condoleante pentru familiile militarilor decedati in accidentul aviatic de la Sibiu

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante, in urma prabusirii unui elicopter cu mai multi militari la bord in judetul Sibiu in cursul zilei de vineri. Doresc sa-mi exprim regretul.

Traian Basescu despre retinerea procurorului-sef al DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege, nici macar eu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a fost intrebat, vineri, ce parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, el precizand ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar persoana presedintelui. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege. Nimeni, nici eu, a raspuns seful statului. Alina Bica a fost retinuta joi seara de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte.

Traian Basescu, despre Alina Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )