Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, despre Alina Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

B1 B1,
Traian Basescu, despre Alina Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus . continuă pe B1

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Traian Basescu despre retinerea procurorului-sef al DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege, nici macar eu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a fost intrebat, vineri, ce parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, el precizand ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar persoana presedintelui. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege. Nimeni, nici eu, a raspuns seful statului. Alina Bica a fost retinuta joi seara de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte.

Traian Basescu, despre numirea noilor ministri: Mihnea Motoc trebuie intai retras din Ambasada. Pentru Hegedus Csilla, responsabilitatea apartine Guvernului

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca va face simultan numirea celor doi ministri Mihnea Motoc si Hegedus Csilla, la Ministerul de Externe,.

Monica Macovei, despre cazul Alina Bica: Nu este un razboi intre DNA si DIICOT

Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei a declarat, joi seara, ca Alina Bica trebuia verificata inainte de a fi propusa la conducerea DIICOT, in mai 2013, de catre premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justitiei in perioada respectiva.

Traian Basescu: Daca legea amnistiei era respinsa mai demult, Romania ar fi fost in Schengen

Presedintele in functie Traian Basescu a explicat, astazi, de ce Mihnea Motoc si Hegedus Csilla nu au preluat inca Ministerul de Externe si Ministerul Culturii.

Traian Basescu: Fac apel la guvern sa prezinte cat mai repede proiectul de buget pentru anul viitor

Presedintele Traian Basescu face apel la Guvern sa prezinte in cel mai scurt timp proiectul de buget pentru anul 2015, pentru ca firmele si cetatenii sa-si poate proiecta viitorul an. Dincolo de.

Basescu, despre retinerea Alinei Bica, procuror-sef DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat vineri, intrebat de parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar presedintele. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege.

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege.

Mesajul dur al politistului Traian Berbeceanu pentru procurorul-sef DIICOT Alina Bica: La puscarie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a reactionat dur impotriva procurorului sef DIICOT Alina Bica, retinut pentru fapte de coruptie. Da-le Doamne, la toti. dupa fapte !!! La puscarie!!!, a fost mesajul fostului comisar sef.

Deputatul PDL Catalin Teodorescu este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica

Inca un parlamentar este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica, transmite B1 TV. Este vorba despre deputatul PDL, Catalin Teodorescu, care a facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )