Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

B1 B1,
Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus . continuă pe B1

Basescu, despre retinerea Alinei Bica, procuror-sef DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat vineri, intrebat de parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar presedintele. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege.

Traian Basescu despre retinerea procurorului-sef al DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege, nici macar eu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a fost intrebat, vineri, ce parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, el precizand ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar persoana presedintelui. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege. Nimeni, nici eu, a raspuns seful statului. Alina Bica a fost retinuta joi seara de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte.

Traian Basescu, despre Alina Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege.

Reactie. Traian Berbeceanu, despre cazul Alina Bica: La puscarie!

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, care ar fi fost anchetat abuziv de procurori DIICOT, a comentat joi seara pe Facebook, cazul Alinei Bica, sefa DIICOT, retinuta de DNA pentru abuz in serviciu.

Mircea Badea, despre arestarea Alinei Bica: Si eu cred ca este o rafuiala, este o batalie pentru putere

Alina Bica a fost retinuta de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte, se arata intr-un nou.

Traian Basescu, despre numirea noilor ministri: Mihnea Motoc trebuie intai retras din Ambasada. Pentru Hegedus Csilla, responsabilitatea apartine Guvernului

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca va face simultan numirea celor doi ministri Mihnea Motoc si Hegedus Csilla, la Ministerul de Externe,.

Sefa DIICOT, luata pe sus de procurorii anticoruptie si adusa la DNA. Surse: DNA cere retinerea Alinei Bica

40 - Potrivit unor surse, procurorii DNA au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii retinerea Alinei Bica. CSM avizeaza perchezitionarea si masurile preventive in cazul.

Codruta Kovesi, precizare importanta despre dosarul Alinei Bica

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat, vineri, despre dosarul in care a fost retinuta sefa DIICOT, Alina Bica, ca acesta nu este rezultatul unui conflict personal sau institutional.

Oana Stancu, despre audierea Alinei Bica la DNA: Ori Kovesi vrea sa o infunde pe Udrea, ori e o mascarada pentru a arata cat de independenta e justitia

Realizatoarea Exces de putere, Oana Stancu, a declarat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca audierea procurorului sef al DIICOTAlina Bica, de catre DNA, poate fi o mascarada pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )