Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu: Fac un apel la Ponta si Antonescu sa inteleaga ca au adus tara intr-un moment dificil

B1 B1,
Traian Basescu: Fac un apel la Ponta si Antonescu sa inteleaga ca au adus tara intr-un moment dificil

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca premierul Victor Ponta si CrinAntonescu au adus Romania intr-un moment dificil. Fac un apel la majoritatea parlamentara, in frunte cu primul. continuă pe B1

Traian Basescu: Nu trebuie sa facem o Constitutie pentru interesele lui Ponta si Antonescu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania are nevoie de o Constitutie pentru viitorul sau, nu pentru interesele premieruluiponta si ale lui CrinAntonescu. Ultima trasnaie a.

Crin Antonescu: Domnul Traian Basescu, in aceasta seara, s-a erijat intr-un supraemisar al Guvernului Statelor Unite, spunand cu totul altceva fata de ce a spus doamna Nuland

Crin Antonescu a sustinut marti o conferinta de presa, in care a comentat afirmatiile lui Traian Basescu. Iata cele mai importante ale co-presedintelui USL- Nu am obiceiul de a da replici obisnuitelor.

Traian Basescu: Legile pe care Ponta mi le trimite sunt foarte proaste (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca legile pe care le primeste spre promulgare de la premierul Victor Ponta sunt proaste calitativ. Se plangea.

Daniel Constantin, despre declaratiile lui Traian Basescu: Presedintele a vrut sa intre in ofensiva

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a intervenit marti, in cadrul emisiunii Subiectiv, pentru a comenta o parte din afirmatiile facute de Traian Basescu. Astazi a dus aceasta disputa in zona.

Traian Basescu: Nu cred ca un proiect de Constitutie care nu va tine cont de referendumul din 2009 va fi acceptat de CCR

Presedintele Traian Basescu a declarat ca un proiect de Constitutie care nu va tine cont de referendumul din 2009, care viza parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, nu va fi acceptat de Curtea Constitutionala, amintind de o decizie a Curtii in acest sens, din 2012. Nu cred ca la un interval atat de scurt CCR isi va schimba jurisprudenta, a spus Basescu.

Traian Basescu: Decizia mea categorica este sa nu se introduca acciza suplimentara la carburanti

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca decizia sa categorica, in contextul apropierii vizitei misiunii FMI, este ca acciza suplimentara la motorina si benzina sa nu se introduca, aratand ca pretul carburantilor nu a scazut incepand cu 1 ianuarie, ci, din contra, a crescut. Si nu avem nicio garantie ca va scadea. Daca de la 1 aprilie vom mai adauga 41,8 bani pe litru, se va resimti mai puternic in preturi si inflatie, a spus el.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

Traian Basescu: Mesajul vizitei Victoriei Nuland trebuie sa-i ingrijoreze pe politicieni. Actuala putere are un comportament de subrezire a statului de drept

Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante ale presedintelui:-Mesajul vizitei Victoriei Nuland trebuie sa-i ingrijoreze pe romani si.

Traian Basescu cere ca persoanele sau firmele europene care cumpara terenuri in Romania sa beneficieze de aceleasi drepturi de care se bucura si romanii care cumpara terenuri in UE

Traian Basescu cere, intr-o completare la cererea de reexaminare a legii care inaspreste conditiile de cumparare a terenurilor agricole, ca in actul normativ sa fie inclusa o prevedere prin care persoanele fizice sau juridice europene care cumpara terenuri in Romania sa beneficieze de aceleasi restrictii si facilitati de care se bucura si romanii care cumpara terenuri in UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )