Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu face bilantul mandatului de presedinte

Antena3 Antena3,
Traian Basescu face bilantul mandatului de presedinte

Traian Basescu va face astazi bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o conferinta de presa la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu prezinta bilantul mandatului sau prezidential

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, la ora 18, o conferinta de presa, in care isi va prezenta bilantul mandatului prezidential.

Traian Basescu face bilantul celor zece ani petrecuti in fruntea statului roman

Traian Basescu, presedintele Romaniei inca in functie, va sustine sambata, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18. 00, ultima sa conferinta de presa, dedicata celor zece ani de mandat in fruntea statului.

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

Traian Basescu isi face bilantul maine, cu o zi inainte de incheierea mandatului

Traian Basescu face maine bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o mega-conferinta de presa, la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi ultimele decla.

Razvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, face bilantul mandatului de 10 luni, la Adevarul Live, incepand cu ora 13.00

Razvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre reusitele si nereusitele mandatului sau de 10 luni la sefia Departamentului pentru Energie, care sunt masurile importante adoptate si ce a mai ramas de facut.

LIVE TEXT. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: Exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )