Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu, fotografii pe plaja cu Elena Udrea, sotia sa si membri PMP

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, fotografii pe plaja cu Elena Udrea, sotia sa si membri PMP

Presedintele Traian Basescu s-a fotografiat pe plaja cu mai multi membri ai Partidului Miscarea Populara precum si cu sotia sa, purtand un tricou pe care scrie Vote for PMP. continuă pe Hotnews

FOTO. Traian Basescu s-a pozat intr-un tricou PMP

Presedintele Traian Basescuapare intr-o serie de fotografii realizate la malul marii, alaturi de lideri ai Partidului Miscarea Populara,purtand un tricou cu inscriptia Vote for PMP. Elena Udrea a postat vineri dupa-.

Traian Basescu, la mare cu Elena Udrea

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, au ajuns aseara la vila de protocol de la Neptun, unde isi vor petrece sfarsitul de saptamana.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Elena Udrea a sarit cu parasuta. Cum a reactionat, in direct, Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a urmarit-o pe Elena Udrea, in direct, in timp ce a facut un salt cu parasuta si a laudat curajul de care a dat dovada aceasta.

Traian Basescu face campanie partidului Elenei Udrea. Adrian Ursu: E un gest ostentativ pe care il comite tocmai pentru ca stie ca i se permite

Presedintele Traian Basescu incalca flagrant constitutia Romaniei. Aflat la Neptun, Traian Basescu s-a fotografiat cu mai multi membri ai PMP, purtand un tricou care indeamna romanii sa voteze partidul sau.

Elena Udrea a sarit cu parasuta. Basescu: Are curaj si pare hotarata

Elena Udrea a sarit cu parasuta, joi, la Clinceni. Presedintele Traian Basescu care a vazut actiunea acesteia, in direct, din studioul B1 TV, a afirmat ca pare foarte hotarata.

Traian Basescu a plecat la mare de 1 mai

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, au ajuns aseara la vila de protocol de la Neptun, unde isi vor petrece sfarsitul de saptamana.

Presedintele Traian Basescu petrece minivacanta de 1 Mai pe litoral

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, se afla la vila de protocol de la Neptun, pentru a petrece minivacanta de 1 Mai. Seful statului a ajuns la Neptun joi seara, dupa ce in cursul diminetii a participat la o emisiune TV.

Presedintele Traian Basescu, minivacanta pe litoral

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, se afla la vila de protocol de la Neptun, pentru a petrece minivacanta de 1 Mai, relateaza B1 TV. El ar urma sa ramana la vila de protocol din Neptun pana l.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )