Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu: Gigi Becali trebuia sa ramana cu numele si emblema Stelei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Gigi Becali trebuia sa ramana cu numele si emblema Stelei (VIDEO)

Traian Basescu considera ca este o mizerie ca echipa finantata de Gigi Becali sa ramana fara nume si fara emblema. Armata nu a facut nimic pentru echipa in ultimii 25 de ani, insa Becali a finantat-o. continuă pe B1

Traian Basescu: Un mediu fiscal favorabil presei e o solutie care ar duce la redobandirea independentei presei

E esential ca, in numele democratiei, sa se gaseasca solutii fiscale pentru mass-media, considera presedintele Traian Basescu. Seful statului a declarat sambata ca independenta presei, o conditie vitala a unui sistem democratic, poate fi redobandita cu ajutorul unui mediu fiscal favorabil. Traian Basescu a adaugat ca este posibil sa prea aceasta tema si sa o abordeze din opozitie, odata cu plecarea de la Cotroceni.

De ce nu a recuperat Fiscul banii datorati de condamnatii Catalin Voicu, Gigi Becali si Relu Fenechiu. Plus: Adrian Nastase si Antonie Solomon au platit tot, iar de la Sorin Apostu a fost recuperata cea mai mare parte a prejudiciului

Fiscul nu a recuperat nimic din banii pe care Gigi Becali, Teia Sponte, Catalin Voicu si Gheorghe Simoiu - un afacerist din Targoviste, trebuie sa ii plateasca statului roman in urma unor decizii definitive ale instantelor. La Voicu si Simoiu, agentii Fiscului nu au gasit nimic in conturi si nici proprietati personale, in timp ce in cazul Becali - Sponte procedura de confiscare a banilor existenti in conturi dureaza din iunie 2013. In schimb, agentii ANAF au recuperat integral banii de la Adrian Nastase, Antonie Solomon, si aproape integral de la Sorin Apostu. Cazul Relu Fenechiu e mai complicat. Vezi in articol in ce stadiu sunt procedurile de confiscare de la diversi condamnati definitiv.

Toni Dobos A RECUNOSCUT MITA de la Gigi Becali

Fostul fotbalist Toni Dobos a recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali ca vor primi 1,7 milioane de euro ca sa bata CFR Cluj. Dobos a semnat cu procurorii un acord.

Anton Dobos a recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali

Fostul fostbalist Anton Dobos a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei in cadrul unui acord semnat cu procurorii anticoruptie. Astfel, el a admis ca l-a ajutat pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, prin.

Anton Dobos, doi ani si jumatate cu suspendare in Dosarul Valiza: A recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali

Fostul fotbalist Toni Dobos a semnat cu procurorii anticoruptie un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca l-a ajutat pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, prin faptul ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta acestuia: 1,7 milioane de euro ca sa nu piarda cu CFR Cluj. Dobos a acceptat incadrarea juridica a faptelor pentru care s-a pus in miscare actiunea penala in cazul sau si a fost de acord cu felul si cuantumul pedepsei stabilite, precum si cu forma de executare a acesteia - doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare.

Gigi Becali a oprit negocierile cu Armata

Gigi Becali s-a decis sa nu mai negocieze nimic cu MApN, dupa ce Armata i-a luat marca. Patronul Stelei este decis sa mearga pe propriul drum, fara a plati vreun leu celor din MApN.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )