Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Cred ca il deleg sa mearga la ridicarea Premiului Nobel pentru pace

B1 B1,
Traian Basescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Cred ca il deleg sa mearga la ridicarea Premiului Nobel pentru pace

Presedintele Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este posibil sa il delege pe premierul Ponta la ceremonia de la Oslo pentru ridicarea de catre UE a Premiului Nobel pentru pace. intrebat daca va. continuă pe B1

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

Traian Basescu INTERCEPTAT in dosarul lui Blejnar. ...

UPDATE Copiile cu interceptarile din dosarul lui Sorin Blejnar ar fi fost facute de procurorul DIICOT Brasov Marian Drilea, prietenul lui Victor Ponta, de care s-a apropiat prin pasiunea comuna: piloti de curse auto. Ponta ar fi primit xerocopiile din dosarul Blejnar inca din septembrie, cand incerca sa-l instaleze pe Drilea pe postul de sef al DNA, spun surse judiciare. Dupa ce Comisia Europeana a impus criterii clare de selectie pentru functiile de procuror general si de sef DNA , Marian .

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Traian Basescu a iesit din sala si s-a retras in biroul secretarului Camerei. Acesta a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa raspunda, pe holurile Palatului Parlamentului, la intrebarile jurnalistilor despre afirmatiile premierului Victor Ponta privind reprezentarea la Consiliul European si.

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

Ungureanu ii da replica lui Victor Ponta. Vezi ce declara acesta

Presedintele Traian Basescu nu incalca in niciun fel Constitutia participand la Congresul PPE, ci reprezinta Romania in calitate de sef de stat, a declarat liderul Fortei Civice, M. Ungureanu. Acesta.

Emil Boc: Aventura Ponta - Antonescu ne-a costat amanarea aderarii la Schengen. Ar fi absurd sa nu fie prezent Traian Basescu la Congresul PPE

Liderul PDLEmil Boc a declarat miercuri la Palatul Parlamentului, in cadrul Congresului PPE, ca este absurd sa se puna in discutie suspendarea presedintelui Traian Basescu doar pentru ca este invitat la.

INTERCEPTARE TRAIAN BASESCU- SORIN BLEJNAR. VEZI Raspunsul Administratiei Prezidentiale.

Administratia Prezidentiala a dat un raspuns, vineri seara, referitor la aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Sorin Blejnar. In comunicatul de presa remis Romania libera, Administratia Prezidentiala confirma autenticitatea stenogramei. Este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar; .

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )