Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu jigneste Turcia si religia musulmana: Ciocu mic Muftiule Murat Iusuf ?!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu jigneste Turcia si religia musulmana: Ciocu mic Muftiule Murat Iusuf ?!

Fostul presedinte Traian Basescu a postat aseara pe Facebook o declaratie profund iresponsabila si jignitoare la adresa unei religii, care are 1,57 - 1,65 miliarde de adepti, 22 - 24% din populatia globului, fiind a doua confesiune ca numar de credinciosi dupa crestinism. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj Muftiului Cultului Musulman din Romania,Iusuf Murat, joi, pe pagina de Facebook. Ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati, a spus.

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Traian Basescu: Erdogan sa propovaduiasca islamismul in Turcia, nu intr-o tara crestin-ortodoxa

Fostul presedinte Traian Basescu critica proiectul referitor construirea unei moschei la Bucuresti si ii transmite presedintelui turc Recep Erdogan sa propovaduiasca islamul in Turcia, nu intr-o tara crestina, potrivit unei postari de joi de pe pagina de Facebook. Fostul lider de la Palatul Cotroceni a atras atentia asupra pericolului reprezetat de radicalizarea anumitor musulmani si apropierea de gruparea Statul Islamic.

FOTO. Traian Basescu: Iohannis risca sa se mute intr-o casa fara usi, geamuri si WC-uri. Cum arata Vila Lac 3

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, este de parere ca actualul sef de stat a cerut o serie de modificari la vila Lac 3, iar suma la care se ridica reamenajarile ar depasi suma de doua milioane de euro.

Traian Basescu: Din dorinta sa de parvenire, Iohannis risca sa se mute intr-o vila fara usi, geamuri, dusuri si WC-uri. O sa-i piara pofta de a mai cere demisia premierului

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, din dorinta sa de parvenire, Klaus Iohannis risca sa se mute in Vila Lac 3 fara a avea toate conditiile pentru a locui decent. Seful statului ar fi cerut.

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

Traian Basescu, atac fara precedent la Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu scrie vineri pe pagina sa de Facebook despre cum a decurs, in opinia sa, episodul cu ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu, despre socru sau: A trait frumos si drept. A fost un om care a avut o experienta extraordinara

Fostul presedinte Traian Basescu a spus vineri ca socrul sau, Gheorghe Andrusca, care a decedat joi dupa amiaza la varsta de 96 de ani, a trait frumos si drept si a fost un om care a avut o experienta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )