Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu: Obiectivul major al Romaniei este stabilitatea politica (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Obiectivul major al Romaniei este stabilitatea politica (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la emisiunea Evenimentul Zilei de pe B1 TVca obiectivul major al Romaniei este stabilitatea politica, iar Crin Antonescu si Victor Ponta sunt doi. continuă pe B1

Traian Basescu: Obiectivul major al Romaniei este stabilitatea politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la emisiunea Evenimentul Zilei de pe B1 TVca obiectivul major al Romaniei este stabilitatea politica, iar Crin Antonescu si Victor Ponta sunt doi.

Joe Biden si Traian Basescu au avut o convorbire telefonica. Statul de drept din Romania, din nou mentionat de Statele Unite

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a discutat joi seara la telefon cu Traian Basescu, conversatia fiind centrata pe evolutia politica a Romaniei din perspectiva statului de drept, informeaza un comunicat al Casei Albe.

VIDEO Traian Basescu, despre relatia cu Vasile Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg pentru ca ai o parere diferita in politica

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc, fostul premier al Romaniei au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga, presedintele PDL. Cei doi nu au stat pana la finalul slujbei, ei plecand de la inmormantare cand convoiul s-a indreptat spre cimitir.

Traian Basescu, la Bruxelles: Nu putem accepta ca unele state sa foloseasca MCV ca un instrument de joc politic

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna alaturi de presedintele CE, Jose Manuel Barroso, ca solicita statelor membre in UE sa accepte intrarea Romaniei in.

Traian Basescu: Florin Georgescu este unul dintre artizanii electoratei. Nu vreau sa sune Ponta ca sa ceara BNR sa bage sau sa scoata lei pe piata

Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a fost unul dintre artizanii electoratei, a afirmat presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune desfasurata la postul B1 TV.

Swoboda: R.Moldova se confrunta cu doua riscuri - Traian Basescu si Rusia.

Republica Moldova se confrunta, in prezent, cu doua riscuri: Rusia si presedintele Traian Basescu, a declarat, luni, la Bucuresti, liderul socialist Hannes Swoboda, care a criticat declaratiile sefului statului privind unirea dintre Romania si tara vecina, relateaza Mediafax. Este foarte curios ca, in vremuri in care Moldova este in dificultate, el vrea, mai mult sau mai putin, sa inghita Moldova. In prezent, Moldova se confrunta cu doua riscuri, unul este Rusia, celalalt presedintele .

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

Presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Traian Basescu, despre raportul Schengen: Toate institutiile au facut progrese, mai putin Parlamentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca raportul Schengen pentru Romania este unul bun pentru majoritatea institutiilor statului, mai putin pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )