Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu: Politicul este o frana pentru Romania spre Schengen

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Politicul este o frana pentru Romania spre Schengen

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa trimiterea in judecata a ministrului Dezvoltarii, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Ordonanta privind procedurile de prevenire a insolventei, o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei. Spre deosebire de Nastase, care platea presa, Ponta e la fel de hotarat sa o puna sub control, dar o face mult mai cin

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre acordul de colaborare institutionala cu primul ministru, despre care spune ca personal am constatat ca a fost incalcat consistent de premier in domenii precum politica externa, independenta justitiei si stat de drept. Din acest motiv, am decis ca inainte de orice alta masura sa declansez mecanismul de consultare prevazut la punctul 7 al acordului. Maine vom incepe discutiile la nivel tehnic pentru o analiza pe punctele enuntate ca fiind incalcari grave ale acordului de cooperare. Seful statului a criticat in interventia sa Ordonanta de urgenta 91 din 2013 privind procedurile de prevenire a insolventei, acuzandu-l pe Victor Ponta de tentativa de a pune sub control presa. Citeste LIVETEXT in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Eforturile pentru integrarea romilor trebuie sa fie europene, Romania nu poate interzice libera circulatie pe criterii etnice

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul unei intrevederi la Palatul Cotroceni, ca educatia tinerilor romi este o prioritate in demersurile de solutionare a problemelor de integrare a acestei minoritati si ca eforturile trebuie sa se produca la nivel european, deoarece Romania nu poate interzice libera circulatie a cetatenilor sai pe criterii etnice.

Traian Basescu: Ordonanta privind insolventa, o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei. Nastase platea presa, Ponta e hotarat sa o puna sub control, dar o face mult mai cinic si brutal

Presedintele Traian Basescu a criticat luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Ordonanta de urgenta 91 din 2013 privind procedurile de prevenire a insolventei, acuzandu-l pe Victor Ponta de tentativa de a pune sub control presa. Ordonanta reprezinta un pas urias in afara liniilor democratice. E o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei, sustine seful statului, adaugand ca faptul ca televiziunilor si radiourilor li se aplica un regim discriminatoriu, ma indreptateste sa spun ca, spre deosebire de Nastase, care platea presa, Ponta e la fel de hotarat sa puna sub control presa, dar o face mult mai cinic si brutal. Traian Basescu mai spune ca ar trebui sa reactioneze. Pana acum nu am vazut nicio reactie pe ordonantele Guvernului, desi e singura institutie care le poate ataca. Sper sa atace aceasta ordonanta la CCR.

LIVE TEXT Traian Basescu: Personal am constatat ca acordul de colaborare institutionala cu premierul a fost incalcat consistent de premier in domenii precum politica externa, independenta justitiei si stat de drept. / Spre deosebire de Nastase, care plat

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste LIVETEXT in articol declaratiile sefului statului.

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

UPDATE Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele presedintele Societatii Academice din Romania SAR) Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand publica si scrisoarea Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

Alianta pentru o Romanie Curata: Dezbatere intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, sambata

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul pentru demiterea presedintelui, din vara anului trecut precum si anticoruptia, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni, despre raportul MCV, afirmand ca este poribil ca USL-ul sa nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun. Resping orice speculatie, ia uite,.

Traian Basescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni, despre raportul MCV, afirmand ca este poribil ca USL-ul sa nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun. Resping orice speculatie, ia uite, daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )