Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu a promulgat Legea privind amnistia fiscala pentru mame, bugetari si pensionari

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a promulgat Legea privind amnistia fiscala pentru mame, bugetari si pensionari

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legea privind amnistia fiscala in forma sa extinsa, acesta semnand decretele care vizeaza mamele, pensionarii, dar si toti bugetarii care, din cauza unor erori. continuă pe Antena3

Basescu a promulgat amnistia fiscala pentru bugetari, pensionari si mame

Presedintele Traian Basescu semnat, astazi, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si a legii prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri nelegale conform Curtii de Conturi, informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a promulgat legile privind extinderea amnistiei fiscale

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea legilor referitoare la amnistia fiscala extinsa, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a semnat decretul pentru prom.

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si legea prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri nelegale conform Curtii de Conturi.

Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si legea prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri.

Sinteza zilei: Contracte cu dedicatie pentru omul lui Traian Basescu

Contracte cu dedicatie pentru omul lui Traian Basescu au fost dezvaluite in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zile. Firma realizatorului Rares Bogdan a facut afaceri de 60 de mii de euro, in 2007 si.

Traian Basescu: Realitatea declinului de prosperitate nu este specifica numai regiunii noastre, ci pentru intreaga Uniune Europeana

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul unui forum economic, ca prima motivatie a declinului de prosperitate din intreaga Uniune Europeana este legata de modul cum s-a asigurat prosperitatea, nu.

Traian Basescu: Realitatea declinului de prosperitate nu este specifica numai regiunii noastre, ci pentru intreaga Uniune Europeana (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul unui forum economic, ca prima motivatie a declinului de prosperitate din intreaga Uniune Europeana este legata de modul cum s-a asigurat prosperitatea, nu.

Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la Serviciul de Informatii Externe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu nu mai are legitimitatea de a propune un nou sef la Serviciul de Informatii Externe SIE) in locul lui Teodor Melescanu pentru ca se afla la sfarsit de mandat. Melescanu a demisionat luni pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )