Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu, raspuns SCANDALOS pentru rusi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, raspuns SCANDALOS pentru rusi

Raspuns scandalos dat de traian Basescu dupa amenintarile grave facute ieri de vicepremierul rus Dimitri Rogozin. La astfel de declaratii eu nu pot avea decat o singura reactie. Trebuie sa aflam cata. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in legatura cu restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane. Rogozin figureaza pe lista oficialilor rusi de rang inalt supusi sanctiunilor internationale restrictii de calatorie) dupa implicarea sa in anexarea Crimeei de catre Rusia.

Mircea Badea: Traian Basescu a dezvoltat o obsesie ilegala, neconstitutionala si abuziva in legatura cu niste cetateni particulari

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei obsesia lui Traian Basescu pentru anumiti cetateni ai Romaniei si pentru Antena 3. Are o obsesie maladiva, el fiind.

Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declaratii. A ramas la modul de gandire stalinist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un interviu pentru Opinia Timisoarei, ca trebuie aflat cata votca a consumat vicepremierul rus Dmitri Rogozin inainte de a face declaratiile pe Twitter privind inchiderea spatului aerian pentru zborul sau si l-a acuzat pe acesta de gandire stalinista.

Traian Basescu: Pana la numirea lui Patapievici la ICR, acesta era utilizat pentru acordarea de sinecuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca pana la numirea lui Horia-Roman Patapievici si a lui Mircea Mihaies in fruntea ICR, institutia era utilizata pentru acordarea de sinecuri si a aratat ca nu a cerut niciodata nimic acestei conduceri.

Traian Basescu despre StandardPoor's: O agentie de rating nu-si poate permite sa se joace cu calificativul unei tari care si-a facut treaba

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Arad, ca este revoltat ca agentia de rating Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, adica tara nerecomandata pentru investitii, opinand ca aceasta agentie este extrem de incorecta fata de Romania. Seful statului a spus, intr-un discurs sustinut la Arad, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, de tara nerecomandata pentru investitii.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arata bine pentru tara

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul emsiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca este ingrijorat pentru situatua actuala a tarii, din punct de vedere politic. Sunt .

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arata bine pentru tara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul emsiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca este ingrijorat pentru situatua actuala a tarii, din punct de vedere politic. Sunt .

Traian Basescu, pe B1 TV: Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arata bine pentru tara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul emsiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca este ingrijorat pentru situatua actuala a tarii, din punct de vedere politic. Sunt .

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )