Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Romania trebuie sa fie ingrijorata de Rusia

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Romania trebuie sa fie ingrijorata de Rusia

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la B1 Tv, referitor la amenintarea venita din partea Rusiei, ca tara noastra ar trebui sa fie ingrijorata, mai ales in conditiile in care toate statele au investit in armata. continuă pe România Liberă

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Rusia: Romania trebuie sa fie constienta de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau

Romania trebuie sa fie constienta de responsabilitatea si de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, catalogand drept periculoase actiunile Aliantei Nord-Atlantice.

Traian Basescu: Nu imi doresc cetatenia Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul emisiunii X-press, de la B1 Tv, despre recenta vizita pe care a facut-o in Republica Molodva.

Traian Basescu: Rusia nu se va opri pana nu cucereste sudul Ucrainei si Gurile Dunarii. Vor fi stapanii Marii Negre (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, invitat la emisiunea X-press, difuzata de B1Tv, despre situatia critica in care se afla regiunea de langa Romania, explicand ca Rusia nu se va opri pan.

Traian Basescu, invitat la B1 TV: O sa ne trezim din dezbaterea sterila cu denunturile date de procurori din dosare cand vom avea tancurile rusesti la frontiera / Occidentul a ratat ocazia sa-l opreasca pe Putin

Traian Basescu nu crede ca Rusia se va opri pana cand nu va controla tot sudul Ucrainei, pana la gurile Dunarii. Acest tandem Crimeea - Gurile Dunarii ii face stapanii Marii Negre, a spus fostul presedinte, invitat la B1 TV. Acesta l-a caracterizat pe Vladimir Putin ca fiind un om inteligent si extrem de inflexibil cind vine vorba despre Rusia si a apreciat ca Occidentul a ratat ocazia sa-l opreasca pe presedintele rus, care va ajunge la Gurile Dunarii imediat ce prinde momentul oportun.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Inspectia Judiciara: Declaratiile lui Traian Basescu, in legatura cu sechestrul de la Nana, au incalcat independenta justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat independenta justitiei prin afirmatiile facute pe pagina sa de Facebook in legatura cu sechestrul pus pe terenurile de la Nana. Asta a constatat Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Raportul urmeaza sa fie trimis Plenului CSM care va decide daca il admite sau respinge.

Sinteza Zilei. Traian Basescu ataca justitia independenta

Mai multe fragmente din interviul acordat de Traian Basescu unui post de televiziune au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Fostul presedinte a declarat ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi.

Traian Basescu jigneste din nou. De data aceasta printre icoane

Traian Basescu a jignit din nou jurnalistii. De aceasta data, a profitat de ocazie in timpul vizitei sale in orasul Soroca din Republica Moldova. Fostul presedinte i-a aruncat vorbe grele unui reporter chiar.

Traian Basescu, la Chisinau: Suntem doua state independente, dar noi nu am stabilit acest lucru niciodata, ci a fost hotarat de doi criminali Stalin si Hitler

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, cu ocazia ceremoniei de acordare a Ordinului Stefan cel Mare, ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )