Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu s-a intalnit cu liderii PMP. Elena Udrea: Sigur va fi mentorul partidului (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu s-a intalnit cu liderii PMP. Elena Udrea: Sigur va fi mentorul partidului (VIDEO)

Traian Basescu s-a intalnit miercuri cu liderii PMP. intr-o atmosfera relaxata, impreuna cu Elena Udrea, Eugen Tomac si alti lideri marcanti ai Partidului Miscarea Populara, acestia au discutat intr-un. continuă pe B1

Traian Basescu s-a intalnit la Hanul Berarilor cu Elena Udrea si cu lideri ai PMP

Traian Basescu s-a intalnit, miercuri seara, cu Elena Udrea si cu un grup de aproximativ 20 de lideri ai PMP, la Hanul Berarilor, surse din formatiune declarand, pentru Mediafax, ca se discuta despre intrarea actualului presedinte in partid din decembrie, cand nu va mai fi sef al statului.

Traian Basescu, intalnire cu Elena Udrea si lideri ai PMP la o berarie din Capitala

Traian Basescu s-a intalnit, miercuri seara, cu Elena Udrea si cu un grup de aproximativ 20 de lideri ai PMP, la Hanul Berarilor, surse din formatiune declarand, pentru Mediafax, ca se discuta despre intrarea.

Traian Basescu isi netezeste calea spre Partidul Miscarea Populara

Traian Basescu a scos-o pe Elena Udrea la carciuma. Foarte vesel la iesirea din local, a declarat ca s-a rugat de liderii PMP sa-l primeasca in partid, dar ca nu vrea sa devina premier. Blonda de.

Reactia INCREDIBILA a Elenei Udrea dupa anuntarea NOULUI PRESEDINTE: Traian Basescu termina CASTIGATOR!!

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook in urma cu putin timp. Presedinta PMP se bucura ca Traian Basescu finalizeaza mandatul castigator si ca Victor Ponta a fost infrant de Klaus Iohannis in.

Traian Basescu: Toti ambasadorii - Paris, Londra, Roma, Madrid - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare. / Prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca toti ambasadorii din capitalele europene - Paris, Londra, Roma, Madrid, Berlin - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare la alegerile prezidentiale. As vrea ca romanii sa stie ca ambasadorii au informat corect asupra nevoii de marire a numarului de sectii, inclusiv ambasadorul de la Berlin. Daca e ceva de reprosat, nu e pentru ambasadorii nostri, a precizat Traian Basescu. Seful statului a cerut Guvernului sa urgenteze prezentarea proiectului de buget pentru 2015, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale. Traian Basescu a mai anuntat ca a decis sa faca numirea ministrului de Externe si a ministrului Culturii simultan, cerand, insa, demisia lui Mihnea Motoc din corpul diplomatic si revocarea din functia de ambasador, pentru a se evita o situatie de incompatibilitate.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de numire a ministrilor Motoc si Hegedus Csilla

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de numire a ministrilor Mihea Motoc si Hegedus Csilla, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Toti ambasadorii au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, miercuri seara, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui BasescuIata cele mai importante declaratii ale lui Traian.

18.30: Traian Basescu, prima iesire dupa alegerea lui Klaus Iohannis

Presedintele in functie Traian Basescu va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. Este prima iesire publica a lui Traian Basescu dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei.

Portret de presedinte: Despre Traian Basescu

Incep cu o amintire. Era la Washington, in februarie 2005. La Council on Foreign Relations, Traian Basescu a vorbit despre cum vede el viitorul Romaniei. A spus ca vor urma lupte grele, dar ca el va duce tara la liman, nu o va lasa pe mana spoliatorilor, hotilor si talharilor. Si-a indeplinit angajamentul. Pentru acest lucru si pentru multe altele, Traian Basescu se bucura de respectul meu. La care se adauga, nu ezit a o spune, o prietenie pe viata.

Fiica si nepotul lui Traian Basescu, externati din spital

Fiica mai mare a presedintelui Traian Basescu si nepotul acestuia au fost externati luni seara din spital. Atat mama cat si copilul sunt sanatosi, potrivit medicilor de la Maternitatea Filantropia, unitatea sanitara unde a nascut Ioana Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )