Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu: in timp de criza, Guvernul a acordat ajutoare de stat de 450 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu: in timp de criza, Guvernul a acordat ajutoare de stat de 450 de milioane de euro

Presedintele Traian Basescu a afirmat, astazi, la Aricestii Rahtivani, ca, in perioada 2009-2011, Guvernul a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii de peste 2,5 miliarde de euro, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: in timp de criza, Guvernul a acordat ajutoare de stat de sute de milioane de euro.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, la Aricestii Rahtivani, ca, in perioada 2009-2011, Guvernul a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii de peste 2,5 miliarde de euro, potrivit Realitatea. net. In perioada de criza grea pentru Romania, in 2009, 2010, 2011, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro, ajutoare care se materializeaza in acesti ani in investitii de peste 2,5 .

Traian Basescu: in perioada de criza, Guvernul a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, la Aricestii Rahtivani, ca, in perioada 2009-2011, Guvernul a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor.

FOTO VIDEO Traian Basescu, la inaugurarea Lufkin Romania: in perioada de criza, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost miercuri langa Ploiesti, la deschiderea fabricii din Romania a Lufkin Industries. Compania texana a beneficiat de ajutoare de stat de 28 de milioane de euro, iar Traian Basescu a dezvaluit ca, in perioada crizei, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro. Si Nadia Comaneci a fost la inaugurare.

Traian Basescu: Voi discuta cu Guvernul despre o campanie nationala impotriva obezitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat ca o sa discute cu Guvernul despre posibilitatea lansarii unei campanii nationale de constientizare a riscurilor obezitatii, pe care o numeste boala secolului.

Traian Basescu avertizeaza: Atentie cu regionalizarea, Romania este stat unitar!

Presedintele Traian Basescu a declarat ca politicienii trebuie sa aiba mare grija cu reforma regionalizarii in privinta infiintarii parlamentelor regionale si a autonomiei presedintilor de regiuni, ce tin.

Basescu APARA din nou Guvernul Boc: A acordat ajutoare de sute de milioane de euro in timp ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca intr-o perioada de criza Guvernul Boc a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii, relateaza Realitatea. net. In perioada de criza grea pentru Romania, in 2009, 2010, 2011, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro, ajutoare care se materializeaza in acesti ani in investitii de peste 2,5 miliarde de euro. Poate multora li se pare ciudat ca .

Parlamentul a respins cererea lui Traian Basescu de organizare a unui referendum

Plenul reunit al Parlamentului a respins, marti, cererea presedintelui Traian Basescu privind initierea unui nou referendum pentru Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi. Alesii au acordat 191 voturi.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele ortodoxiei. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele crestinismului. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu despre intepaturile televizate dintre Traian Basescu si Victor Ponta

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste azi la Adevarul Live despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cei doi semnatari ai pactului de coabitare s-au intepat pe cateva teme, precum plantarea clientilor politici in functii de conducere banoase ale companiilor de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )