Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine. Elena Udrea, dezvaluiri nemaistiute din viata fostului presedinte al Romaniei

B1 B1,
Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine. Elena Udrea, dezvaluiri nemaistiute din viata fostului presedinte al Romaniei

Elena Udrea a facut dezvaluiri nemaistiute din viata lui Traian Basescu. Proaspat admisa la programul de master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala al Facultatii de Teologie. continuă pe B1

Udrea: Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine si citeste zilnic Psalmul 22

Deputata Elena Udrea a declarat, joi, in emisiunea La Maruta de la PRO TV, ca fostul presedinte Traian Basescu umbla cu o psaltire dupa el si citeste zilnic Psalmul 22.

Udrea: Dosarul meu a aparut acum pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament

Elena Udrea sustine ca ancheta DNA privind campania lui Basescu din 2009 se axeaza doar pe implicarea ei si a Ioanei Basescu. in emisiunea Dosar de politician, de la B1TV, Elena Udrea a declarat ca dosarul ei a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa decat campania lui din 2009.

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Elena Udrea, a oferit o serie de informatii-cheie din dosarul de precampanie electorala, in care apare si fiica fostului presedinte, Ioana Basescu. Al catelea dosar este nici nu m.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Elena Udrea, la camin studentesc

Elena Udrea are nostalgia vietii de student. Vrea sa stea la camin la Cluj, unde a fost admisa la Facultatea de Teologie, potrivit stiri. tvr. ro. Studenta Facultatii de Teologie din Cluj, Elena Udrea, la.

Elena Udrea nu vrea sa piarda nimic din viata de student. Fosta consiliera prezidentiala cauta loc la camin

Dupa ce s-a inscris la cursurile unui program de master la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai, Elena Udrea arunca bomba. Blonda vrea sa se cazeze la camin pentru.

Studenta Elena Udrea cauta loc la camin in Cluj

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, cauta loc la camin in Cluj, in conditiile in care aceasta a devenit recent masteranda la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai din acest oras.

Elena Udrea da declaratii la DNA Ploiesti, in calitate de martor, in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta: Teoretic, oricine incasa sume nedeclarate in campanie putea sa le duca si acasa

Elena Udrea a sosit, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, pentru audieri.

Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este neasteptata punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, aratand totodata, prin trimitere la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )