Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Berbeceanu: Vreau din tot sufletul sa revin in politie. Nu-l voi incuraja pe fiul meu sa devina politist

Antena3 Antena3,
Traian Berbeceanu: Vreau din tot sufletul sa revin in politie. Nu-l voi incuraja pe fiul meu sa devina politist

In primul interviu dupa eliberarea din inchisoare, acordat in exclusivitate emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Traian Berbeceanu a declarat ca isi doreste sa revina in politie, dar a recunoscut ca,. continuă pe Antena3

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, va fi eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

VIDEO Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

Fostul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba comisarul Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme au decis ca acesta poate fi cercetat in.

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, va fi eliberat.

Comisarul Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii pentru Combaterea Crimei Organizate BCCO) Alba, va fi eliberat din arest, a decis, marti, Inalta Curte. Citeste si: Comisarului Traian Berbeceanu i s-a facut rau in sala de judecata Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca fostul sef al BCCO Alba poate fi judecat in libertate, cu interdictia de a parasi tara. Citeste si: CSM apara reputatia procurorului care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu Comisarul Berbeceanu .

Mesaje emotionante pentru Traian Berbeceanu: Ne-au eliberat comisarul. Este al nostru, nu al vostru!

Sustinatorii comisarului sef Traian Berbeceanu, eliberat dupa 33 de zile de arest preventiv, transmit mesaje emotionante pe internet. Reteaua de socializare Facebook a fost timp de o luna modalitatea prin care peste 20. 000 de persoane au aderat la campania Respect Traian Berbeceanu si au cerut la unison eliberarea fostului sef al BCCO Alba Iulia.

Traian Berbeceanu: Voi demonstra ca sunt nevinovat

Comisarul Traian Berbeceanu a parasit, marti, arestul Politiei Capitalei. Instanta suprema a stabilit definitiv ca acesta poate fi cercetat in stare de libertate. Berbeceanu a declarat ca se va ocupa de.

Traian Berbeceanu a fost eliberat. Am incredere in justitie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a fost eliberat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva deciziei de.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din inchisoare.Am incredere in justitie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a fost eliberat din inchisoare. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva .

Sotia lui Traian Berbeceanu: Dreptatea se face prin justitie si eliberarea sotului meu e primul semn ca aceasta functioneaza cum trebuie

Gabriela Berbeceanu, sotia lui Traian Berbeceanu, a declarat, marti in cadrul emisiunii Romania Acum de pe B1 TV, ca eliberarea sotului ei este un semn ca justitia functioneaza in Romania. Ma duc.

Traian Berbeceanu va fi eliberat. Magistratii au admis recursul comisarului

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, va fi eliberat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva deciziei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )