Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Vuia, avocatul care i-a convins pe toti ca poti zbura

Playtech Playtech,
Traian Vuia, avocatul care i-a convins pe toti ca poti zbura

Cu exact 143 de ani in urma, la 17 august 1872, se nastea Traian Vuia, omul care a realizat primul zbor autopropulsat cu un aparat mai greu decat aerul. A studiat la Scoala Politehnica 1892) si la Facultatea de Drept, unde a si obtinut doctoratul in stiinte juridice, dupa ce a sustinut lucrarea cu titlul [] Traian Vuia, avocatul care i-a convins pe toti ca poti zbura Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Traian Vuia, avocatul care a facut posibil primul zbor mecanic din lume

Cu exact 143 de ani in urma, la 17 august 1872, se nastea Traian Vuia, omul care a realizat primul zbor autopropulsat cu un aparat mai greu decat aerul. A studiat la Scoala Politehnica 1892) si la Facultatea de Drept, unde a si obtinut doctoratul in stiinte juridice, dupa ce a sustinut lucrarea cu titlul [] Traian Vuia, avocatul care a facut posibil primul zbor mecanic din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aniversarea lui Traian Vuia, romanul care a convins lumea ca avionul e viitorul

Aparatul conceput de Vuia avea cateva caracteristici care nu au fost intelese, la inceput, de catre contemporanii sai. La inceputul anilor 1900, Vuia devenea romanul care sa-i invete pe straini zborul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )