Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trailerul exploziv la noul sezon din Narcos este online

Playtech Playtech,
Trailerul exploziv la noul sezon din Narcos este online

Primul sezon din Narcos a facut valuri la nivel international, iar in cateva saptamani, Netflix va publica online cel de-al doilea sezon. ,,Aceasta nu este o vanatoare de oameni, este o invazie. Aceasta se pare ca va fi ideea de baza a noului sezon din Narcos ce va ajunge pe Netflix pe data de 2 []. continuă pe Playtech

Viitorul Constanta si FC Voluntari au deschis noul sezon al Ligii I

FC Viitorul Constanta a invins-o pe FC Voluntari cu scorul de 1-0 1-0), vineri seara, in deplasare, pe stadionul 'Anghel Iordanescu', in primul meci din etapa inaugurala a.

FC Voluntari si Viitorul deschid noul sezon de Liga 1

Cele doua formatii se intalnesc, vineri de la 18:30, pe arena care poarta numele fostului selectioner Anghel Iordanescu in prima partida a sezonului 2016/2017 din Liga 1.

Un roman se va bate cu Messi si cu Ronaldo in noul sezon: Florin Andone a prins un transfer de milioane de euro

Varful de 23 de ani a fost cel mai bun marcator al esalonului secund din Spania, in ultima stagiune, insa echipa sa a ratat promovarea. Totusi, internationalul roman va face un pas inainte in cariera.

Zborul unei drone in zona intravilana din Romania este interzis prin lege

Legislatia romaneasca interzice in acest moment zborul dronelor in spatiile intravilane din tara noastra, iar zborul in extravilan este permis doar dupa certificarea dronei si anuntarea zborului, a declarat, astazi, Octavian Isaila, presedinte al Institutului de Training, Studii si Cercetari pentru Sisteme de Vehicule fara Pilot si specialist in domeniu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )